POMPOMER OG KATTEØJNE


Åh, hvor jeg var ved at gå kold af frustration over det her indlæg. Urgh. Kender I det der – jeg har købt denne her superfine t-shirt fra H&M, som jeg sindssygt gerne ville vise jer, men jeg kunne bare ikke tage et eneste billede af den, hvor den kom til sin ret. Sådan er det faktisk tit – jeg starter med at tage en masse billeder, men jeg er bare ikke sådan rigtig tilfreds. Men jeg prøver alligevel at lege lidt med dem, med det resultat at jeg stadig sidder og tænker "det er bare ikke som det skal være, det her..". Så går der gerne et par timer, måske en hel dag, og så prøver jeg igen. Oftest er det dér jeg af en eller anden grund får en skidegod idé, og så kører det ellers bare i pendulfart derudaf. Not in this case though, og derfor får I istedet et link til bloggen Stonemuse. Michelle har nemlig taget nogle skidepæne billeder af t-shirten – så værsgo'
Brillerne er i øvrigt fra ASOS, til den nette sum af 100 kroner. Husk husk HUSK at deltage i min konkurrence, hvor I kan vinde et par solbriller fra Monki. I kan finde den, lige her, og den render ud på søndag!No comments:

Post a Comment