PRINTERKLAR HUSKESEDDEL TIL ROSKILDE FESTIVAL


På næste fredag, omkring kl. 08 i de lyse morgentimer, sætter jeg kursen mod Roskilde! Min veninde og jeg smider os i kø i halvandet døgn – hvor vi spændte og (sikkert op til flere gange) fulde, sætter gang i den sidste nedtælling til otte dages festivalparadis. Det er selvfølgelig ikke kun os to – de andre kommer i løbet af fredagen – men vi tager det grove træk. Og jeg gør det gerne, for det er det bedste sted i verden. Hvis du sidder på den anden side af skærmen lige nu, og slet ikke forstår jeg hvad jeg mener og Roskilde er en by i Rusland, så må jeg nok skuffe dig – for så får du ikke så meget ud af indlægget her. 
Men hvis du derimod sidder på den anden side, og ligesom jeg slet ikke kan vente – så er du sikkert allerede begyndt at lægge lidt planer for hvad du skal medbringe – og du har sikkert også haft pres over hvor meget du skal medbringe. Jeg lovede forleden (i forbindelse med de fire posts om festivalessentials) en anonym kommentar, at jeg ville lave en udførlig pakkeguide – og her kommer den! 

Klar, parat og lige til at printe; hvis I bare lige følger dette link

Problemet er, at uanset hvor meget man mener man behersker sig, så har man altid for meget med. Ofte lever man lidt i det samme tøj, og selvom man egentlig har en idé om at man skal være fashionably trashy, så gider man alligevel ikke rigtig. Her taler jeg selvfølgelig lidt for mig selv (og en del andre...) – for boy, er der piger der både medbringer glattejern og kunstige øjenvipper. Hver sin smag! Én ting har jeg dog lært – det er en fordel at lægge et oooooooornli' lag neglelak inden festen starter, for der går i omegnen af tre timer fra du ankommer til du har sorte negle – uanset hvor mange 3-i-1'ere du så har medbragt. Og en velduftende bodylotion er også en god idé – man føler sig ren når man dufter rent! ;-) 


2 comments:

  1. Hep - særligt regnslag, desidenficerende.. og gaffa! Gotta love gaffa!

    - Anne

    ReplyDelete
  2. Anonymous18/6/15 23:43

    TAK! ;)

    ReplyDelete