RAY-BANS ER ALTID EN GOD IDÉ


Nye solbasser på min' øjn'. Jeg skal ellers love jer for – da jeg indså at Clubmasters ikke var for en lukket klub, åbnede det for uanede horisonter i min solbrilleverden. Jeg er all in for denne her runde model – og Gud må vide at jeg har sukket hver gang Angelica Blick har været på ferie. 
Nu er det jo ikke forfærdeligt længe siden at jeg sidst erhvervede mig et par nye Ray-Bans (seriøst, jeg hader mig selv nogle gange) men kender I den der talemåde "If you can't stop thinking about it, buy it"? Sådan havde jeg det også dengang med mine Clubmasters, og ditto denne gang. Og som jeg har nævnt tusinder af gange, er der seriøst hverken ti heste eller en klippe der kan stå imellem, hvis jeg først beslutter mig for at der er noget jeg skal købe. Jeg er og bliver det mest utålmodige menneske i verden. 
Men hey! Det kom sig faktisk af at jeg havde bestilt den lidt mere budgetvenlige model hjem fra Asos, med henblik på Roskilde Festival, og da jeg prøvede dem på, gik det ligesom op for mig at jeg så – undskyld mit fransk – skide pæn ud med dem. Af en eller anden grund står de virkelig skarpt til mit noget firkantede hoved – og det må jeg sgu gerne pointere, for mit firkantede hoved har jeg altid været lidt ked af. MEN IKKE LÆNGERE! 
Ray-Ban modellen ligger til 1395 kroner i butikkerne – men de kan fås en smule billigere her, på Sunglassesshop. Budgetmodellen er som sagt fra Asos, og er også featured på to af mine Roskilde cheatsheets. Den kan fås her, til små 200 kroner. 2 comments:

  1. Hvor er de bare møg fede! Jeg glæder mig til at se dem i aktion :-)

    ReplyDelete
  2. Det er virkelig også den eneste solbriller model, jeg synes står godt til mit ansigt. Man må godt forkæle sig selv engang imellem!
    - God Roskilde ! xxx

    ReplyDelete