TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #33


... Folk der er glade og helt vildt overskudsagtige om mandagen. 

... Piger der (eksempelvis på Instagram) omtaler sig selv som "bitch". #workbitch #runbitch

... Valgkamp. 

... Distortion. Det er egentlig ikke så meget Distortion der irriterer mig, men mere typerne der efterhånden har indtaget det (misforstå mig ikke, men det er de eneste fire dage, på hele året, hvor alle københavnerpiger kan lide øl). Jeg var fast inventar et par år tilbage, men jeg magter det virkelig ikke længere. Jeg lignede selvfølgelig også en Naked-medarbejder dengang. Måske er det derfor. 

... Cyklister der rækker fuck, selvom man holder tilbage for dem. 

... Når man betaler for Express-levering og pakken ikke kommer til tiden. 

... Hele det der Caitlyn Jenner-show. Og lad mig lige tale ud inden jeg bliver halshugget – jeg har KÆMPE respekt for hende, jeg synes det er mega sejt gået, og alle skal jo bare have lov til at være lige præcis som de har lyst til. I'm all in. Men hvis CJ skal have en award for at "stå frem", så skal Andreja Pejic også. Og alle andre transkønnede. 

... Folk der selvdiagnosticerer sig laktoseintolerante og særligt sensitive.

... Når man bestiller tre ens t-shirts i samme størrelser, og det viser sig at den ene er mærket forkert, og er en størrelse for lille. 40 kroners returgebyr på en t-shirt til 100 kroner. Nej hvor jeg glæder mig til at få 60 kroner tilbage.

... Shoppetrangen der stiger, i takt med antallet af dage til Roskilde Festival falder. Man skal jo have tøj til alle vejrtyper, for fanden. Og desuden passer det bare slet ikke ind i idéen om at Frede og jeg skal dele taske i år.


8 comments:

 1. Tak! Det er lige før det er blevet in at være særligt sensitiv! Og ærlig talt synes jeg mange bruger det som en undskyldning og trækker opmærksomheden væk fra dem som rent faktisk er særligt sensitive.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du har helt ret! Én ting er hvis man rent faktisk har det svært, men jeg bliver træt i hovedet af folk der bruger det som en undskyldning, for at føle sig lidt speciel.

   Delete
 2. Ej det der "bitch" slang er skrækkeligt. Eller dulle - "ude med dullerne" eller "duller med mullaaar" - åh gud nej.

  - Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, jeg kan heller ikke have det!

   Delete
 3. Jeg er enig med i flere af punkterne, synes det fedt du udgiver dine meninger...

  Kh Louise ♡ http://bylouise.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh, det er altid rart at vide at man ikke er alene ;-)

   Delete
 4. Jeg undrer mig gang på gang hvordan så mange finder frem til at de er lactoseintolerante... *ha ha ha* du er så sjov

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er ved at være ligeså udbredt som en almindelig influenza ;-)

   Delete