TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #34


... Forrige onsdag skulle jeg aflevere en frakke til rens. Jeg bandede og svinede hele verden til, for det kunne da ikke være rigtigt at jeg skulle vente helt til lørdag, før jeg kunne hente den igen. Gæt hvem der hele sidste uge har glemt at hente sin frakke på renseriet. Måske manglede jeg den ikke helt så meget som jeg havde regnet med. 

... Folk der smiler med næsen. 

... Lyden af folk der spiser. Det er ikke så meget "smasken" jeg har noget imod – det er faktisk mest lyden af mad i en lukket mund. 

... Sizeguides der ikke passer. 

... At punkt 9 på den sidste liste skete IGEN. Efterfølgende måtte jeg bare se i øjnene at den hvide t-shirt åbenbart kun passede i størrelsen, i butikken. 

... Jeg havde lige fået SÅ pæne sommerben. God farve, ingen blå mærker eller skrammer.... Så var jeg til Nordic Race igår. Se eventuelt min instagram for resultatet. 

... Jeg skulle i øvrigt vaske mit hår, ikke bare én, heller ikke to, men hele tre gange med shampoo, for at få lugten af mosevand ud af håret, efter flere af forhindringerne. Der gik fem minutter fra Frede og jeg lagde os i sengen, før Frede pointerede "Skat... dit hår lugter stadig af plørevand". 

... I sidste uge røg Frede og jeg lige henholdsvis 33 og 20 pladser tilbage på ventelisterne, til de lejligheder vi er skrevet op til. Fuck jer mennesker, der lige bestemmer jer for at den lejlighed i I FORVEJEN har, ikke er god nok. 

... Piger med "gråt" hår. "Gråt" som i "jeg vil virkelig gerne ligne et Tumblr-billede, men min frisør ved ikke lige helt hvad jeg snakker om". Det er meget, meget sjældent at det er pænt med en mærkelig blanding af sølv, brun og blond hår. Så bare lad vær til at starte med. 

... Folk der skriver "sjove" jokes og statusopdateringer på facebook eller Instagram – der tilfældigvis er tyvstjålet og oversat til dansk fra 9gag. Anders Stegger fra P3 smed for eksempel et billede op på Instagram i fredags – og jeg havde lyst til at finde originalbilledet og skrive "nice try". 

1 comment:

  1. JEG ELSKER DET HER
    Kan fuldstændigt relatere til det med benene, dog har jeg ikke Nordic Race som undskyldning (men mega sejt gået btw. YOU ROCK), blot min medfødte klodsethed, aldrig pæne sommerben mere end højest én dag af gangen, øv :-(

    ReplyDelete