TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #35


... Folk der vil tage billeder af mig. Det er underordnet om vi er til en fest hvor der skal tages parbilleder, eller om det var hele familien der ville have billeder, da vi mudrede og trætte kom i mål til Nordic Race. Jeg synes at det er dødubehageligt at jeg slet ikke aner hvordan jeg ser ud, før tretten mennesker har tagget mig på et billede og lagt det på Facebook.

... De samme mennesker der i situationen ovenover siger "åh, lad nu vær, du er så sart". Næ, jeg gider bare ikke ligne en idiot, når jeg kan være foruden. 

... At det først var i fredags at jeg fandt ud af hvor fucking godt en Holly-bar smager!!! 

... Tim Vladimir. Var det noget med at han engang var en semikomiker der vandt MasterChef? – og nu er han åbenbart gastronomiekspert og vært på tredive madprogrammer. 

... At jeg har købt så mange solbriller nu, at jeg seriøst aldrig ved hvilket par jeg skal vælge. Jeg har solbrillekrise hver dag. Er der nogen der gider at slå mig med en stol i ansigtet – for det er et seriøst first world problem, jeg slet ikke burde sige højt. Til gengæld vælger det danske vejr at redde mig pt, for der har ikke været noget fucking sol i en uge. 

... Piger på skateboard – der ikke kan finde ud af at stå på skateboard. Især dem der tror de kan stå på skateboard, men der fra-min-side-af-vejen-set, kæmper et brag af en kamp for at holde balancen, samtidigt med, at de skal tage billeder af at de står på skateboard. 

... Ventetid. Nærmere kø-ventetid. Det er ikke så meget det at være i kø der irriterer mig, jeg er blot dybt uforstående overfor, at man kan være ti minutter om at få en tid hos lægen. Eller ti minutter om at tisse på et offentligt toilet. HVORDAN. KAN. DET. TAGE. SÅ. LANG. TID. Jeg spørger bare. 

... At Frede har fødselsdag fire dage før Roskilde Festival. Det er et virkelig ubelejligt tidspunkt at skulle købe fødselsdagsgave på.

... Vejrudsigten for den kommende uge. Det bliver et virkelig langt 1,5 døgn at sidde i kø til festival, hvis det regner. 

... At der allerede er udsalg igen. Jeg har ikke penge til den slags fristelser. Til gengæld har jeg rygrad som en regnorm. Så det er jo meget godt. 

No comments:

Post a Comment