OPSKRIFT / MÆTTENDE ÆGGEWRAP M. RØGET LAKS, FRISKOST OG AVOCADO


De hurtige på Instagram har set at jeg lagde dette billede op for en halv times tid siden – Frede skulle til undersøgelse med knæet på Parkens privathospital imorges, så vi var oppe før Fanden fik sko på, og nåede ikke den mest nærende morgenmad – så vi var begge pivsultne da vi landede i indkørslen igen. Jeg brugte lidt af hjemturen på at kigge på lækre opskrifter, for det var ikke lige idag at jeg havde lyst til to rugbrødsmadder. Jeg faldt over denne hos FitLiving – den så vanvittig lækker ud, og den smagte ligeså – så nu smider jeg den lige videre til jer! Det er vel frokosttid, og den tager kun syv minutter at bikse sammen. Jeg lover det. Kun syv minutter. 

INDGREDIENSER
2 æg
½ avocado
2 spsk. Philadelphia Light 
1 skive røget laks
Salt og peber


/ Æg, salt og peber piskes sammen, og hældes på en pande. Gerne en non stick af slagsen, men det går også uden. Æggewrappen laves som en helt almindelig pandekage. 
/ Når æggewrappen er færdig skal den køle lidt af – det kan klares imens man skærer avocado ud. Herefter smider man avocado, laks og flødeost i fætteren, og den rulles forsigtigt sammen. 

Et voilà!4 comments:

 1. Den ser godt nok lækker ud! Jeg er ikke den store fan af laks, men man kan vel prøve sig frem med lidt forskelligt :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er jeg sikker på at du kan ;-)

   Delete
 2. Yumyumyum, bringer du ud?

  - Anne
  www.venterpaavin.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg kunne måske lave en forretning ud af æggewraps! ;-)

   Delete