ARBEJDE, WEEKEND BUZZ OG EN FILMANBEFALING

TUMBLR & REFINERY29

Der har været mere stilhed end normalt, på det sidste! Forklaringen er ganske simpel, jeg har simpelthen bare haft mere arbejde end normalt. De af jer der har fulgt med herinde i et stykke tid ved, at jeg engang imellem har en hovedrengøring i en masse lejlighedsopgange. Det var dén tid på året igen, og det tager det meste af døgnets lyse timer. Udover det har jeg skulle ordne nogle flyttelejligheder på Frederiksberg, og sidst men ikke mindst – så er Frede blevet opereret i knæet endnu engang. Det gik det meste af min onsdag med. Og nu ligger han og ligger. Og jeg henter isposer i pendulfart. 

Fordelen ved det er, at jeg for første gang i lang tid har været oprigtig glad for at det var fredag igår. Midt i sommerferie, og når man ikke på dén måde har fuldtidsarbejde, kan man godt glemme fornemmelsen af weekend. Men da jeg kom hjem fra arbejde igår var jeg træt. Træt træt træt. Og glad. Og glædede mig til at ligge i sengen, ved siden af Frede og det dårlige knæ, og se film og spise popcorn. Så vi så This Is Where I Leave You på Netflix. Det var forholdsvist impulsivt – vi tog den første og bedste, og selvom jeg er bidt af en gal filminstruktør, havde jeg faktisk ikke hørt om den. Men hey! Den er virkelig anbefalelsesværdig! En tragikomisk feel good (giver det mening?) film med Jason Bateman og Tina Fey blandt hovedrollerne – og perfekte Adam Driver som Jason Batemans lillebror. Hvis man elsker Adam i Girls, så garanterer jeg at denne her film falder i god jord. Anyway, den ligger på Netflix, og den er et klik værd. 

Idag fortsætter vores "vi laver ikke en skid"-weekend. Vi har spist morgenmad på sengen, fordi Frede ikke kan sidde med knæet ved spisebordet. Og nu sidder han og spiller Football Manager, og skal med garanti se en Premier League kamp eller fire, når vi når henad eftermiddagen.
Billederne har i øvrigt intet at gøre med spansk Vogue og "har I set det?" – det er bare nogle flotte billeder, og så kan I forestille jer hvordan jeg ser ud idag. Hvis man ser bort fra at jeg ikke lige er Kim Kardashian.No comments:

Post a Comment