KØB / ESTÉE LAUDER VANILLA TRUFFLE


Guderne vil vide at jeg har ledt og ledt efter den perfekte nude læbestift i virkelig, virkelig, virkelig lang tid. Jeg har en halv milliard forskellige nuancer liggende, og jeg har snart kastet en formue efter M·A·C, Chanel og Nars.
Forleden så jeg så, at Emilie Foli tippede om denne skønhed fra Estée Lauder, og jeg blev ret hurtigt enig med mig selv om, at jeg måtte ud og kigge efter den. Liiiige se den an. Jeg fandt den i Matas, men da jeg nu alligevel var ude, ville jeg lige undersøge udvalget. Rimmel har jo lanceret en "ny" nude-linje af læbestifter, og Chanel har en vanvittigt smuk farve med i efterårskollektionen. Jeg måtte stoppe mig selv til sidst, da jeg havde læbestift udover hele hånden, og lignede én der var blevet børnemalet i Zoologisk Have på en varm sommerdag. På trods af at jeg ombestemte mig et utal af gange, endte jeg med intentionen – og samtidig fik jeg indløst lidt præmiepoint, og fik 50 kroner i rabat. Score! 
Det er ikke en læbestift jeg har tænkt mig at bruge sådan helt solidt – der er altså en rimelig stor chance for at man kommer til at se halvsløj ud.. Og det er de færreste der kan have en Kylie Jenner-mængde af læbestift på, uden at det ser fuldstændigt forkert ud. Men den har so far været ret god, når jeg har duppede lidt på i løbet af dagen, for at tone mine naturligt ret-så-røde læber lidt ned. 


Farven hedder Vanilla Truffle, og den forhandles hos de fleste Matas-butikker til 245 kroner. 3 comments:

  1. Nu ved jeg hvad næste paycheck skal gå til.

    ReplyDelete
  2. Nej, hvor jeg savner dine blogindlæg. Selvom jeg sjældent kommenterer, tjekker jeg nærmest ind dagligt - også selvom du nu ikke har blogget i en måned. Håber du har det godt og nyder at koncentrere dig om noget andet. :)

    ReplyDelete