SERIER JEG HAR SET PÅ DET SIDSTE #3

IMDB

RECTIFY (2013–) / Serien her faldt jeg over, da jeg læste artiklen: If You're Not Watching "Rectify" You Need To Re-Examine Your Life, på Buzzfeed. Det er en SMUKT filmet serie om Daniel Holden, der bliver løsladt fra dødsgangen, efter tyve år i fængsel. Han blev som 18-årig arresteret for mordet på sin highschool kæreste Hanna, men der blev aldrig fundet konkrete beviser på, at Daniel var morderen. Men efter nye DNA-resultater kommer frem, bliver han løsladt, og skal lære verden at kende på ny. Familien er lykkelige, men hjembyen er skeptiske og stoler ikke på ham. Hannas familie er rasende, og det får Daniel er mærke. 
Det passede underligt nok med, at jeg lige var blevet færdig med podcastet Serial, da jeg fandt serien. To fortællinger der har meget til fælles – man kunne fristes til at tro at Ray McKinnon måske har ladet inspirere – ikke desto mindre vil jeg garantere at denne serie er en vinder, hvis man var ligeså bidt af Serial, som jeg var!
... Og så spiller Aden Young og Abigail Spencer desuden vanvittigt godt. Der er to sæsoner ude af serien, og tredje sæson startede i juli. (Første sæson findes på den danske Netflix. Både sæson 1+2 findes på den amerikanske Netflix)2 comments:

  1. Oooh, jeg er vild med Abigail Spencer! Jeg er PT i gang med Suits, hvor hun har en mindre rolle, men blev for et par uger siden færdig med True Detective, så tænker, det her er en serie LIGE for mig! Smider den på min ønskeliste med det samme!

    Katrine Bjarnhof

    ReplyDelete
  2. Tredje sæson er slut, og om muligt kun endnu bedre end de to første. Det er en fænomenalt god serie. Sjovt, at du lige skriver om den i dag - jeg udgiver et indlæg i morgen om tredje sæson, og har skrevet om de to første her:
    http://musicismysecret.blogspot.dk/2014/10/heaven-aint-close-in-place-like-this.html

    ReplyDelete