STAN THE MAN #2


... Det var noget med at jeg skulle købe bøger og buskort. Men så kom jeg forbi Naked igår, og så denne her Sharapova af en tennisskønhed. Egentlig gik jeg derind for at kigge på føromtalte Adidas Campus 80s, men den der farveblanding af de hvide nuancer skuffede fælt, og uanset hvor meget jeg prøvede at overse det, kunne jeg ikke. Så vejede jeg lidt om jeg skulle vente og bestille resultatet af deres samarbejde med Asics – Gel-Lyte V Hafnia – men den følte jeg heller ikke helt. Især fordi jeg kender mig selv godt nok til at det ville betyde, at jeg også skulle have fingrene i en af deres (100) limited gennemsigtige akryl-skoæsker – og den når man vist kun at hamstre, hvis man tropper op til releasefesten i Kødbyen i aften. Og det ville ikke rigtig være det samme med en papæske, som de dødelige får. 
Ikke desto mindre fik jeg så øjnene op for sneakz'ne ovenover. De stod vizst på tredje hylde, hen mod midten. Først var jeg lidt i tvivl, for jeg har jo allerede et par Stan Smith's. Men så prøvede jeg dem. Og så stod de knivskarpt til mine (det der er tilbage....) solbrune ben. Og så hjalp det selvfølgelig at begge ekspedienter var iført selv samme sko, imens de dansede rundt til Chris Brown, og fandt den ene Huarache frem efter den anden til provinspigerne der havde fået løn.

Modellen hedder Stan Smith Vulc, og fås lige her2 comments:

 1. Åh, de er bare fresh! Gaver til sig selv er et bedste.

  - Anne
  www.venterpaavin.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jeg er også ret stor fan af gaver til sig selv ;-)

   Delete