TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #38


... Når jeg finder en ting der irriterer mig, virkelig meget, og jeg finder ud af at jeg allerede har skrevet det. For tyve lister siden. Det var noget om våde dørhåndtag. 

... Lugten af Red Bull. Eller enhver anden energidrik. Mine insides krøller sig sammen ved tanken.

... Folk der sælger "replica"-tasker. Seriøst. Sig nu bare at det er en kopitaske du har købt på din sommerferie til Tyrkiet. Der findes ikke noget "pænt" ord for kopivarer.

... At der ikke ligger en 7/11 ved s-togs stationen på Peter Bangs Vej.  

... At sommeren kommer lige når jeg skal arbejde hver dag. Jeg er jo næsten snart bleg igen. 

... Når man er igang med at sælge et par sko på Trendsales, og køberen stopper med at svare. Sådan uden videre. 

... At filmpakkerne til Instax Mini 8 er så skidedyre. Især når man brænder en hel pakke af på én dag. På billeder... af sig selv. (Ja ja, billedet i sidebaren er vaskeægte polaroid. Jeg har sgu ikke engang snydt!) 

... At de her Adidas Campus 80s har mælkehvide striper og cremehvid sål. HVORFOR. Hvorfor kan man ikke bare lave dem med SAMME farve hvid? Jeg var så tæt på at købe dem, men min hjerne og mit hjerte kunne virkelig ikke enes om beslutningen. Alle semi-OCD-ramte mennesker MÅ være enige med mig her. 

... At det skal være så pissedyrt at være studerende. Når man har holdt fire sabbatår bliver man overrasket. 300-500 kroner pr. bog (selvfølgelig intet mindre end otte bøger...) og et togkort til 600 om måneden. Tænk hvad jeg ellers kunne bruge den slags penge på!

... Flad danskvand. Man skulle tro at flad danskvand ville smage af vand. Men det gør det IKKE.
6 comments:

 1. I Frankrig har man fat i den lange ende. Der har man en specielt kopi-politi, der holder øje med falske tasker på markeder og stræder. Og så kan man altså få en ganske stor bøde på et par tusinde, hvis man flasher sin falske Mulberry købt for flere år siden i Tyrkiet. Også selvom man er turist. Bum.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er sguda en skidegod idé!!!!

   Delete
 2. Hvilken bøger skal du bruge? Jeg har selv læst multimedie design og har stadig alle bøgerne. Men bruger dem næsten ikke. Så vil da gerne sælge dem billigt hvis det kan hjælpe :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ej det ville jeg sætte mega stor pris på! Jeg prøver lige at se om jeg kan finde dig på facebook – så kan jeg sende en besked der. Det er lidt nemmere :-)

   Delete
 3. Ved ikke hvor du køber film til Instax, men man kan få dem for en 50'er på eBay med 10 i, det er i hvert fald det billigste jeg har set :-)

  KATARINA NATALIE //
  http://katarinanatalie.dk/blog

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bare i de almindelige fotoforhandlere! Men jeg må lige tjekke det ud på eBay ;-)

   Delete