TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #39


... Det er en måned siden at jeg fik klippet mit hår. Der røg 15-20 centimeter. Jeg synes allerede det er langt igen. 

... Modeuge. Den har været på listen før. Men det irriterer mig ikke mindre af den grund. Der er fandeme mange mennesker der ikke har særligt meget andet at gå op i, end at blive fanget af streetstylefotograferne.  

... Denne her så jeg på Instagram den anden dag – "Når man tager et pisse godt selfie – ændrer sine profilbilleder på alle sociale medier – og finder ud af at det faktisk ikke er et særligt godt billede". Så. Rigtigt.


 

... Instagram-profilen Girls with Gluten. Det er meget fint. Der findes ikke ét billede der indeholder en pige der vejer mere end 50 kg. Tillykke med jeres høje stofskifte og Victoria's Secret-kroppe. Det er dejligt at I kan lide at vise hvor meget I elsker junkfood, i jeres Calvin Klein undertøj. 

... Tumblr. Der sker æk en skid på mit feed. Har I nogle tumblrblogs jeg skal se? Har I selv nogle? Kom med dem i kommentarfeltet!

... Papirøen. Det kan godt være at man kan få lækker streetfood derude, MEN JEG MAGTER IKKE AT SE FLERE BILLEDER DERFRA. STOP NU. PLS. 

... Pistaciekringler fra Bageren. Must. Resist. 

... Jeg har aldrig set Grey's Anatomy. Af den grund har jeg heller aldrig tænkt over, hvor mange spoilers jeg egentlig har læst på Buzzfeed, igennem tiden. Nu er jeg begyndt på Grey's Anatomy. Og jeg ved allerede hvem der dør og hvad der sker. Fuck me

... Folk der spørger "liker du ikke lige mit nye profilbillede?". Måske havde jeg gjort det før, men nu hvor du spørger – så nej. 

... PMS, mavekramper og madcrave. Hvad har jeg nogensinde gjort, i denne verden, for at fortjene det.
4 comments:

 1. https://www.tumblr.com/blog/rikke123456

  ReplyDelete
 2. http://helloliberte.tumblr.com

  ReplyDelete
 3. Jeg prøver også ihærdigt, at holde min page kort, men mit hår gror som græs, seriøst det er umuligt med mindre jeg bliver klippet mindst én gang om måneden! Ö

  Jeg har denne Tumblr: emilieberg.tumblr.com tjek den ud!

  xxx

  ReplyDelete
 4. Jeg er utrolig meget med på den med Girls With Gluten og hvor utrolig irreterende den profil er...

  Og du er mere en velkommen til at tjekke min tumblr ud hvis det er http://s-aint-mary.tumblr.com

  ReplyDelete