NÅR MAN LIGE GÅR I STÅHej allesammen! Er I svedt, det er ved at være længe siden. Jeg har modtaget mange kommentarer, mails og lidt comments på Instagram – hvor blev jeg lige af? Jeg skylder jer forklaring. 
Sagen er den at jeg er startet i skole. Jeg har ikke gået i skole siden jeg blev student i 2011 – jeg har været vant til at have ret meget fritid – ret meget blogskrivningstid. Nu er jeg blevet full-time-student – den slags med lektier for, og (lidt) mødepligt. Men hold kæft hvor vil jeg gerne kunne nå det hele på samme tid, og hold kæft hvor har jeg savnet jer og bloggen. Jeg har bare endnu ikke lært at koordinere de få 24 timer der er i døgnet. 

Jeg lover jer – jeg er slet ikke færdig. Men midt i HTML-koder, font-types og kommunikationsmodeller, skal jeg bare have det hele til at hænge sammen. Der kommer af den grund måske til at gå lidt mellem at I hører fra mig, men jeg skal gøre det så godt jeg kan, og jeg håber at I stadig vil hænge ved <3 
Set fra den lyse side har jeg jo snart samlet en måneds ting, der irriterer mig.. 
3 comments:

  1. Jah! Jeg håber du vender mere tilbage, dine indlæg har været savnet...

    ReplyDelete
  2. Yeah! Hvor er det godt du er tilbage! :-) xxx

    ReplyDelete
  3. Hvor kan jeg finde palme-billedet? :-)

    ReplyDelete