WELCOME BACK


Så for satan! Jeg ved godt at jeg også sidste gang lovede, at jeg var ved at få styr på tilværelsen med det resultat, at jeg kunne smide lidt tid ned i blogskuffen igen. Det skete der ikke så meget ved.. Men det var som om at det gik op for mig, at der skulle noget mere til. 
Og hvad gjorde du så, Cathrine?? 
Jo, jeg har givet den – som man siger på gammel dansk – fuld gas på nyt layout, der både er responsivt og sender kysmunde til Googles mobile-first regler. Ja ja, lidt har man vel lært efter første semester som multimediedesigner.

Det går i øvrigt skide godt! Jeg er vanvittigt glad for at gå der – også selvom det ligger langt fanden i vold! Lige i øjeblikket har vi eksamensprojekt og skal redesigne en webshop for et lille dansk firma, og dét har vi tre uger til. Så med lidt hurtig hovedregning kan I vel sagtens forestille jer at jeg går på tidlig juleferie.

Jeg mangler stadig at fylde lidt ting ud på siderne – det er efterhånden længe siden at min blog har været andet end en enkelt scrollside. Ikke desto mindre ville jeg bare melde min ankomst tilbage til mit lille yndlingssted. Jeg håber at I stadig er med derude <3 

Hvad synes I om det nye design? Jeg kan personligt ikke finde ud af om de lyserøde-ish links er lidt for girly. Men det er jo småting!

9 comments:

 1. Synes dit nye design er for skønt! Også hvis det betyder, at det bliver meget mere af/fra dig!
  Ved dog ikke om det bare er hos mig, at den hopper lidt når man scroller i din sidebar? :-S

  xxx
  Emilie Berg
  emiliecberg.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var en dejlig kommentar <3
   Jeg ved ikke om der er flere der oplever det? Umiddelbart fungere det fint hos mig, så jeg kan ikke se om det driller :-)

   Delete
  2. Den scroller også lidt dumt her hos mig (i Google Chrome på en mac). Men flot ser det ud!! :)

   Delete
  3. Så skulle det gerne være fixet :-) I må gerne lige give en melding om det virker ;-)

   Delete
  4. Jeg brugte også Google Crome som browser, hvor den drillede, det samme gør jeg nu og nu er der ingen 'hoppende' problemer :-)

   xxx
   Emilie Berg
   emiliecberg.blogspot.com

   Delete
 2. Jeg synes, at dit design er super lækkert og enkelt. I love it (:

  ReplyDelete
 3. Fint og enkelt.. Men jeg synes der er lige lovlig meget padding rundt om "logoet"/headertitlen i mobilstyling. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det havde jeg slet ikke lagt mærke til! Tak for det – det er fixet nu ;-)

   Delete
 4. Det er da så godt til dig! Det ser pisse fedt ud, og personligt synes jeg ikke, de pink links bliver for girly overhovedet. Alting er jo stadig "rent" og enkelt, så kæmpe thumbs up herfra.

  KatFactor.com

  ReplyDelete