10 THINGS I'D RATHER DO THAN HAVING A CLOTHES CRISIS


På lørdag fylder Fredes lillebror 18 år. Det er en stor dag – som de fleste vel nok husker, og jeg har ikke den fjerneste anelse om, hvilke gevandter jeg skal trække i. Jeg hader at have tøjkrise – især fordi jeg slet ikke burde tillade mig selv, at brokke mig over det. Jeg har altså en tilpas mængde tøj i garderoben... Det burde ikke være umuligt. Men ikke desto mindre har jeg lavet en liste over ti ting jeg hellere vil, end at have tøjkrise... Helt indtil lørdag. 

1. Betale 40 kroner for en foundationpumpe, igen – fordi den selvfølgelig ikke følger med hos M·A·C, og min er gået i stykker. 

2. Høre et Ellie Goulding album fem gange på repeat. 

3. Smide mine hvide sneakers i en mudderpyt.

4. Køre til IKEA tre dage i træk, fordi de stadig ikke har fået flere OMAR-reoler hjem, selvom der står at de er "PÅ LAGER" i Taastrup.

4. Spise en fransk hotdog mere, fra IKEAs kældercafé. Og den var virkelig dårlig. 

5. Have fedora på i blæsevejr. 

6. Drikke en kop kold kaffe. 

7. Vente 14 dage på at modtage en pakke med posten. (Shit just got real...) 

8. Vaske ti trapper mere end normalt. 

9. Se Ché Chesterman ryge ud af X Factor UK til fordel for Reggie 'n' Bollie. 

10. Få julegaver der udelukkende skal byttes. //

2 comments:

  1. Kold kaffe er djævlens værk! Jeg hælder altid den kolde sjat ud nomatter what - livet er for kort :p

    -

    ReplyDelete