APARTMENT PROJECTS


De er jer der følger mig på Instagram ved at Frede og jeg e-n-d-e-l-i-g har fået lejlighed. 75 fantastiske kvadratmeter med stuk og trægulv. Jeg glæder mig vanvittigt, sindssygt, overdrevet meget – og af samme årsag har jeg på ingen måde kunne vente med at forberede og planlægge. Jeg har tusinde idéer – en stor del af dem er DIY-projekter, og min Pinterest har hobet sig op som køen til Kødbyen på en lørdag aften. Jeg har selvfølgelig også en idé om at alt dette skal vises frem på herinde når den tid kommer – men indtil da kan I se et lille udpluk at OSB-projekterne. Indtil videre skal vi både have kreeret en sofa, en opslagsplade og et skrivebord – jeg nægter at tro på, at vi kommer til at kede os.

//

1 comment:

  1. Hvor skønt - jeg ville også boble helt over :D
    - Anne

    ReplyDelete