CASEAPP VICTORY HAND

Se mit nye iPhone cover! Det vælter ind med pakker fra postbudet, i disse dage. Blandt en stor del af julegaverne har der altså også sneget sig et par enkelte ting ind, til eget forbrug – iPhone coveret her, er en af dem. Jeg har selv lavet det hos Caseapp – og tro det eller ej – det her indlæg er sgu ikke engang sponsoreret, så jeg kan desværre ikke tilbyde jer rabatkoder eller konkurrencer, men jeg ved at der er mange bloggere der i øjeblikket spytter Caseapp-posts ud i en lind strøm, så det burde være muligt at finde en rabatkode eller to.
Men der er sket et eller andet med mig på det seneste – som et lyn fra en klar himmel har jeg altså groet en alvorlig kærlighed til lyserød (det havde jeg nu aldrig troet....) – måske er det fordi at jeg er blevet lidt forelsket i Sidsel Alling, og det er altså også fra hendes "SMART"-cover at jeg har hentet "inspirationen" til dette.

Et cover fra Caseapp (til iPhone 6 i hvertfald..) koster 269 kroner, og man kan både vælge en mat overflade og en glossy overflade. Ingen af delene koster ekstra! Jeg bestilte mit i lørdags, og allerede søndag var de gået igang med at fremstille det. De bliver sendt fra Sverige, så der går lige et par dage før man modtager det – jeg modtog mit igår. 

I kan lave jeres eget iPhone cover lige her.




//

No comments:

Post a Comment