CHRISTMAS GIFT WRAPPING #2015

I anledningen af at det er anden søndag i advent, tænkte jeg, at jeg ville vise min gaveindpakning anno 2015 frem! Folk der kender mig (og jer der har fulgt med i et års tid) ved at jeg er bidt af en gal gaveindpakker, og går alvorligt meget op i hvilket papir de skal pakkes ind i, om det er silke eller sejlgarn, og hvordan til og fra-kortene ser ud.  Til tider går jeg mere op i det, end gaveindkøb. Jeg elsker at kigge på indpakningsidéer – og jeg kunne aldrig  d r ø m m e  om at få pakket gaver ind i butikkerne. Det skal blive over mit spæde liv. Og skulle det ske at ekspedienten en enkelt gang eller to tager det som en selvfølge, så er det stensikkert, at jeg flår papiret af ved ankomsten til hoveddøren. 

I år er jeg gået med kraftpapir. Det plejer jeg at gøre sådan ca. hvert tredje år. Det er altså slet ikke første gang at jeg er taget i den retning, men kraftpapir er tidsløst – om man må ytre sig på dén måde, om gavepapir. Papiret er købt i Søstrene Grene, jeg mindes at jeg gav i omegnen af 8 kroner for det. 

Båndet er også fra Søstrene Grene – helt almindeligt hvidt silkebånd. Jeg var virkelig splittet over hvor vidt jeg skulle nappe sejlgarn og gå hele vejen, eller om jeg skulle prøve noget andet. Jeg besluttede mig derfor for at tage silkebåndet, for at prøve noget nyt. Kraftpapir og sejlgarn plejer for mit indpakningsvedkommende at komme hånd i hånd, så det gad jeg ikke i år! Dymo-mærkerne har I sikkert set før – de var også ret populære som til og fra-kort sidste år. Sådan en Dymofætter koster 130 kroner, og så følger der en hel rulle labels med i. Der er altså til ret mange til og fra-mærker – og ellers kan man jo bruge den til tusinde andre ting. 

Til sidst har jeg givet den ekstra fart på, med julegrene og gran. Det var et bundt til en halvtreller, som jeg har klippet lidt fra, hist og her. 

Som sagt går jeg sindssygt meget op i det, og jeg  e l s k e r  at kigge på indpakningsidéer – så hvis der er gået sport i jeres indpakning, og I mener den er instagram værdig, så tag mig da lige, så jeg kan se hvad I finder på derude! Det kan jo være man kan få lidt inspiration – Julen kommer jo tilbage hvert år ;-)
Hav en dejlig adventssøndag!


//


No comments:

Post a Comment