EBAY TIP: FLIPCLOCK


For halvanden uges tid siden bestilte jeg det her ur på eBay. Jeg har egentlig ikke været den største fan af eBay – men jeg tror mest det handler om at jeg er for utålmodig i forhold til leveringstiderne. Ikke desto mindre klikkede jeg uret hjem fra Kina. Lige siden jeg investerede i en ny Macbook for et års tid siden, har flipuret prydet pauseskærmen når jeg blev træt – og ligeså længe har jeg haft et godt øje til de fysiske flipure. 

Jeg scrollede altså rundt på eBay og faldt så over dette. Jeg tog et hurtigt screenshot – lige for at cleare den med Frede, og vi var begge enige om den sorte variant. Man kan jo håbe at resten af vores lejlighedsbeslutninger bliver truffet i samme hastighed – så bliver der forhåbentligt ingen uenighed om hverken Playstation eller pyntepuder. 
Det kostede lige omkring 80 kroner + fri fragt, og det har taget lidt over en uge før jeg modtog det med posten imorges. 

I kan finde uret i både sort og hvidt lige her
//


7 comments:

 1. Man kan være heldig at finde noget rigtig lækkert på eBay!
  Jeg selv er en lidt for stor fan af eBay, og det er sgu lidt dyrt i længden, ha ha!

  xxx
  Emilie Berg
  emiliecberg.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Mega lækkert - men larmer det når det skifter tid??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej det gør det faktisk slet ikke! Det er et meget lille klik - man høre det virkelig ikke, medmindre man lytter efter det :-)

   Delete
 4. Er det på batteri - eller ledning?

  ReplyDelete
 5. Det kommer helt sikkert på ønskesedlen! Min pauseskærm er også et flipclock, men de ægte har altså en anden charme!

  http://bybaand.blogspot.dk

  ReplyDelete