NEIGE T

For en uges tid siden modtog jeg denne her super fine t-shirt fra det polske mærke Neige. For at det ikke skal være løgn er det faktisk t-shirt nummer to jeg modtager fra dem. Men sagen er den, at jeg med mit halv-ocd'ske sind lige nåede at pakke den ud før jeg fangede at logoet var trykt skævt på t-shirten. Nobody in their right mind (jf. mig..) kan jo leve med det, så jeg sendte en besked afsted til Polen – via Facebook vel at mærke – og skrev til dem at jeg jo havde været ganske uheldig. 
Til gengæld var de skide søde, og der gik ikke mange ti minutter før de svarede, at det selvfølgelig ikke var meningen – så de ville gerne kvittere med en rabatkode på mit næste køb, der tilfældigvis faldt på Black Friday. Så jeg bestilte en ny t-shirt, og til min store glæde sidder logoet snorlige på mit nye eksemplar. 

T-shirten fås også i sort, og kan findes her til 140 kroner. 

//

No comments:

Post a Comment