THREE TUMBLR BLOGS

Det regner idag. Man har ikke videre lyst til at bevæge sig udenfor. En af de der dage hvor det aldrig rigtigt når at blive lyst. En af de der dage hvor jeg tungscroller Tumblr. Hvis du er med mig på denne her – så får du lige tre blogs der er værd at besøge. Advarsel – overspringshandlinger forude. Palm Leaves – mochable.tumblr.com
{ Pastel, hud og landskaber }NONAVO – nonavo.tumblr.com
{ Henri Matisse, ord og sort/hvid } Art of Overwhelm – artofoverwhelm.com
{ Pop art, hænder og neon }
//

Husk i øvrigt at jeg har brug for ALLE de ting der irriterer jer. Spyt ud i kontaktformularen – så får du gratis medlemskab i frustrationsklubben. 
1 comment:

 1. Det altid lækker med ny inspiration og nye blogs at følge via Tumblr. Jeg selv har min egen Tumblr, og den er altid det sidste sted, jeg tjekker ind før sengetid - emilieberg.tumblr.com :-)

  En ting der irriterer mig: At gamle damer tror, de har ret et ALTING, ligeså snart de får det første grå hår på hoved, kan de tillade sig, at jage en væk eller nedstiger en, til man rejser sig op i bussen eller toget for dem, også selvom der er mange andre frie pladser, men de absolut vil have den man sidder på. Men om de så rykker sig, og gør plads til man kan sidde på sædet ved siden af dem, når de selvfølgelig vælger at sidde sig på det yderste sæde (ud af to) - Nææææh neeej!

  xxx
  Emilie Berg
  emiliecberg.blogspot.com

  ReplyDelete