TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #41

... Når eBay-pakken bliver fanget i tolden. 

... Og PostDanmark så lige dropper at fortælle at de mangler en faktura på selv samme eBay-pakke, før de kan frigive den. Hej fem dages ekstra ventetid, før jeg selv måtte gribe fjeren og skrive en mail. 

... Jeg har taget mig selv i at ønske mig Kim Kardashians "Selfish" bog i julegave. But why, Cathrine. 

... Trendplakater med motivational quotes. Jeg er bare ved at være lidt træt af det. 

... At der stadig er 12 dage til jul. Jeg er så mega spændt på hvad Frede siger til sine gaver. (Jeg ved han indimellem kigger med, så jeg kan desværre ikke røbe noget..) 

... At jeg åbenbart har nået den alder hvor jeg absolut ikke orker at have weekendplaner – julefrokoster, byture, fødselsdage, nej. Når jeg så endelig har en weekend hvor jeg intet skal – så er jeg vildt frisk på at lave alt muligt. Og så keder jeg mig lidt. 

... Til gengæld kunne jeg vildt godt orke at vinde de 5000 kroner jeg er to rensdyr fra, på min skrabekalender. Men så igen – who am I kidding.. Jeg ved jo godt man ikke vinder andet end skuffelse. Måske tre julekugler og 25 kroner, hvis man er ekstra heldig. 

... Når min hjerne engang imellem lige slår en brainfart og jeg pludselig ikke kan stave til helt basale danske ord. Jeg opdager det ofte når jeg lige genlæser en post på bloggen – eksempelvis igår da jeg tilsyneladende havde erstattet "vove" (at påstå) med "våge". 

... Dolores Umbridge fra Harry Potter og Fønixordenen. Ja undskyld mig, men jeg har først lige set alle filmene – og fuck hvor var hun irriterende. 

... Når Anders Hemmingsen uploader billeder der er pivfalske, stjålet og/eller oversat direkte fra reddit, hugeLOL eller 9gag. Det kan godt være at størstedelen af Hemmingsens følgere ikke lige har set det, eller ved det, men seriøst... Undersøg det lige, inden det postes som herreoriginal humor. For det er ikke sjovt. Det er bare uopfindsomt. Og virkelig irriterende. //

Husk i øvrigt at I stadig kan indsende alt hvad der irritere jer, i kontaktformularen i sidebaren! Kom med det, så jeg kan få samlet den første post af jeres irritationer.

2 comments:

 1. Jeg har samme irritation over Anders Hemmingsen, og er nu holdt op med, at følge ham, da hans profil ikke består af andet end gentagelser og ting der for længst er trukket så langt ud i set-før-humor, at jeg simpelhen ikke får nye grin af det!

  xxx
  Emilie Berg
  emiliecberg.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg er glad for at jeg ikke er den eneste!!!

   Delete