TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #42

... De der (mange!) bloggere der pt har gang i selvransagelser og eksistentialistiske kriser, der kommer til udtryk i romanlange posts om, hvor vidt deres blogs har taget en retning de ikke havde regnet med. 2015 er åbenbart et år der har givet enormt meget selvindsigt, og man har bare ikke lyst til at blive presset til ting man ikke vil skrive om, eller fremstå som en person man ikke er, længere. Damer – undskyld mig. Men jeg er ret sikker på at det er valg I helt selv har taget i tidernes morgen, og hvis I ikke har lyst til at skrive om ASOS-køb og modeuger længere, så lad vær. Det står jer frit for. At det så kan koste både læsere og indtægt – det er vel hvad det er. Men jeg kaster lidt op i munden over hele den der ”jeg har fundet mig selv, og derfor kan jeg simpelthen ikke stå inde for blogverdenen længere”-feeling, der skal klistres ud over det hele. Blogverdenen er hvad du gør den til. Og længere er dén ikke.

... Og så til de lidt mindre problemer. Januarudsalg når man lige har brugt en formue på lejlighedsting.

... Adresseflytninger der ikke går som de skal, så det resulterer i samtaler om ”tilbagevirkende kraft” med SU-kontoret på skolen. Urgh.

... Alle de små ting man pludselig mangler når man flytter hjemmefra. Der er sgu ingen der har sagt til mig at jeg mangler et decilitermål. Alt mad herhjemme bliver pt lavet på gefühlen.

... Jeg har nævnt det før – men i går havde vi købt en bakke á tre avocadoer. De var alle sammen dårlige. Fuck dig, Kvickly. Fuck dig.

... Lyden af vores dørtelefon. Hold kæft den er irriterende. Det er godt at der ikke kommer så mange for at besøge os. Indsæt her en ironisk ked af det GIF.

... Når man ankommer til Fitness World første gang, træt og utroligt meget ikke-gidende-og-uden-make-up, og får at vide at man lige skal have taget et billede. Fuck dig, Fitness World. Fuck dig.

... Hvor mange mennesker jeg egentlig kender, der træner i Fitness World. Super fedt – der plejer at gå en fem minutters tid før jeg ligner en opkogt tomat i hovedet – jeg håber at det kan agere en form for maskering.

... At jeg har en januaropgave for i skolen, og stadig er uden "rigtigt" internet indtil imorgen. 

... Vores håndvask på badeværelset bliver ved med at være utæt. Udlejeren har været forbi tre gange for at kigge på det – og igår hev vi VVS'er-overboen ned, så han kunne kigge på det. Vi troede den var fixet. Men den dryppede da igen igår aftes. //

1 comment:

  1. Første punkt JA TAK! (indsæt praying hands emoji)

    ReplyDelete