GLOSSIER: BALM DOTCOM

Det er efterhånden en to ugers tid siden, at jeg modtog en noget så fin og fantastisk flot pakke fra Net-a-Porter. Det er egentlig meget længere tid siden at jeg så mærket "Glossier" florere på Instagram – jeg lod mærke til det på grund af deres særdeles pæne produktemballage. Det var lidt før lyserød fik sin renæssance, men måske egentlig dér jeg begyndte at blive glad for farven. 
I mellemtiden var der flere danske bloggere der begyndte at have disse små tuber med på deres flat-lay billeder på Instagram – og da jeg fandt ud af at man altså kunne erhverve sig en smuk lille trestyks på Net-a-Porter, slog jeg til. De laver også en masse andre hudprodukter, men deres onlineshop shipper ikke til EU (eller er det bare Danmark?) endnu, så indtil videre må man nøjes med deres Balm Dotcom. 

Den skal man til gengæld heller ikke lade sig kimse af – i hvert fald ikke størrelsen på den. Jeg ville have skrevet en post da jeg modtog pakken, men så tænkte jeg at det måske var en idé at teste den lidt først. Hele humlen ved Balm Dotcom er at man kan bruge den til alt. Errythang. Jeg selv har brugt den både som læbepomade, til tør hud, sågar til mine halvsorte render under øjnene. Jeg skal ikke sige om det er placebo eller om det rent faktisk virker, men JEG synes altså at den er pengene hver. 

En pakke á tre koster små 400 kroner, men det er så også med fragt. Og så bruger man altså virkelig lidt ad gangen. De kan købes lige her

//
1 comment:

 1. Jeg har også haft mine øjne, på de produkter i lang tid nu. Du må lige melde tilbage, om de er pengene værd og gør en forskeld.
  Hvordan er det med told fra Net-a-Porter? :-)

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  ReplyDelete