MOTIVATION GONE WRONG

Jeg har gjort noget dumt. En af ulemperne ved at være impulsshopper. I fredags sad jeg og kiggede på Samsøes hjemmeside, og blev forelsket som en ungmø på en sommerdag. Jeg sad på skolen og sukkede, og besluttede mig for at køre en omvej forbi butikken på vej hjem. Det var vel payday. 
Jeg prøvede sættet på, og blev skuffet. Ikke over sættet som sådan – men som jeg prøvede det på, kunne jeg godt fornemme at det enten var en my for småt eller for stort. Jeg kan vel godt indrømme at jeg har taget et par kedelige kærestekilo på.

Jeg købte det alligevel. Et ”I couldn’t help but wonder…”-Carrie moment indtraf, og jeg tænkte med det samme om jeg skulle vende snuden på frynseskoene, og returnere det med det samme. På den anden side tænkte jeg, at jeg kunne se det som en form for motivation. Guderne vil vide at jeg er den værste til at holde fitnessmotivationen i mere end en uges tid. Jeg har efterhånden prøvet det meste – men jeg når altid et punkt hvor jeg bare hellere vil binge Netflix og spise kanelsukker på min havregrød.
Én ting (og nok det sidste..) jeg ikke har prøvet er dog at sætte mig et generelt mål. Og her kan sættet måske spille en rolle. Om et par måneder skal Frede og jeg nemlig til barnedåb – en glimrende begivenhed til at tage sættet i brug. Men det er fandeme også bare åndssvagt at bruge 1300 kroner på noget tøj jeg egentlig slet ikke kan bruge endnu. Altså jo – jeg kan da have det på. Men man kender jo sine former og begrænsninger.

Hvad siger I? Er det en dårlig undskyldning for at beholde det? Eller er det en motivationsfaktor der er begrundelse nok for at beholde det, uden dårlig samvittighed?

Safe to say, tanken om at returnere det gør ondt i mit hjerte. It’s so pretty I wanna cry!
I kan i øvrigt finde blusen her, og bukserne her. Det fås også i navy. 
//

2 comments:

 1. Jeg har det altid sådan, at hvis jeg er det mindste i tvivl, så bliver det returneret! Og hvis det ikke passer godt, når jeg prøver det første gang, kommer det ikke til, at gøre det anden gang hellere - Desværre :-S

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  ReplyDelete
 2. Sorry to say, men Emilie har ret. :-(((

  ReplyDelete