PELECHECOCO


Det er snart hele 6(!!!) år siden at jeg erhvervede mig min første "ægte" læderjakke. Læderjakken er tidsløs – og ethvert menneske med respekt for sig selv bør have mindst én læderjakke som en fast del af garderoben. Og det tør jeg godt at sige, selvom jeg prædiker om at jeg ikke vil blande mig for meget i hvad moden dikterer – da jeg egentlig oftest synes det er komplet latterlige ting. Har I set de der Chanel-sandaler der mest af alt ligner hvad man ville generalisere som en "Ecco-sandal"? Stop jer selv – de er pisse grimme. Og det er de også selvom det er Chanel. 

Nå men læderjakken var fra Flying A i datidens København, og jeg elsker den stadig som var det den førstfødte i slægten. Men tidens tand har også gjort sit indtog, og den er sgu ikke længere hvad den har været. Jovist – en læderjakke er da mest charmerende med en smule patina, men min har efterhånden flere huller end antallet af lommer, og trods mange kærlige behandlinger med læderfedt, er den så småt begyndt at krakelere i læderet. Altså med andre ord – så synes jeg at det var på tide at anskaffe mig en ny. 
Nu eksisterer Flying A jo ikke længere, så jeg måtte sande at jeg desværre nok ikke kunne få fingrene i en ny (og ægte) læderjakke til 800 kroner (!!!) atter engang. I stedet har jeg kastet mange blikke i længsel efter både den fra Samsøe og den fra Designers Remix. Men nu koster de jo altså også en slat – og simpelthen ikke en slat jeg har mulighed for at lægge her og nu.
I stedet fik jeg øjnene op for det italiensk-klingende men københavnske Pelechecoco. De laver de fedeste, blødeste og smukkeste unikke jakker af genbrugslæder – faktisk samme koncept som dem de solgte i Flying A. Prisen er dog stadig lidt en anden – men jeg var faktisk så heldig at jeg fandt en spritny jakke inkl. prismærke, på Trendsales. Jeg fik et lille men betydeligt nedslag i prisen, og har nu altså denne fine sag hængende på tøjstativet. 

Jakkerne fås i mange farver og modeller, og de kan både købes hos Project 4 og i Pelechecocos egen butik

//2 comments:

 1. Jeg ejer faktisk ikke en læderjakke, men har besluttet mig for og investere i en her til forår! Så nu er jagten gået ind på og finde den perfekte læderjakke, så for tips! Vil helt sikkert lige tjekke Pelechecoco ud! :)

  ReplyDelete
 2. Jeg ejer nu 3 læderjakker, og de er fantastiske! Og deler samme holdning som dig, at en læderjakke er et must, hvert fald hvis man har respekt med sig selv ;-)
  Jeg har faktisk købt min sidste læderjakke i Zara til sølle 600 kr på udsalg her i januar - Kan ikke få nok!

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  ReplyDelete