RECIPE: 'FIRESTARTER' JUICE

Som tidligere nævnt, var en af mine fornemmeste fødselsdagsgaver en juicer. Jeg har været helt vildt glad for den siden, og har efterhånden fået frempresset en god håndfuld forskellige juicevarianter. Én af dem jeg er specielt glad for er opskriften "Firestarter". Som navnet antyder er det en lidt krads én af slagsen – ikke desto mindre smager den virkelig lækkert, og jeg synes kun det lille slag af cayennepeber, får sparket dig igang til dagen. Og så sætter det fut i forbrændingen – score! 
Den laver jeg ca en gang om ugen, så der er en flaske der rækker til et glas hver morgen. Her får I opskriften! Det skal i øvrigt lige siges at den oprindelige opskrift på Firestarter er uden gulerødder, men jeg synes smagen blev meget sur da jeg lavede den første gang, pga. den store mængde citronsaft. Og der er gulerødderne meget gode til lige at nedtone det lidt. 

Opskriften her rækker til ca. 1,5 liter. 

· 6 æbler af sorten Pink Lady (man bestemmer selvfølgelig selv, men æblets sort og smag har MEGET at sige. Og Pink Lady kan man altid regne med.) 
· 4 økologiske citroner
· 2 økologiske gulerødder
· ca 5 cm ingefær (gerne mere, men Frede er ikke så god til ingefær, så jeg prøver gradvist at øge mængden uden at han lægger mærke til det, hæhæ) 
· 1 spsk. cayennepeber

Æbler, citroner (med skal!), gulerødder (med skræl!) og ingefær presses i juiceren.
Cayennepeber røres rundt i kanden, og juicen stilles på køl. 

//No comments:

Post a Comment