THIRD TIME'S A CHARM (STAN THE MAN #3)


Så fik hun lettet anker! For en måneds tid siden lagde Naked CPH et billede op på deres Instagram, af disse all white Stan Smith fra Adidas. Jeg faldt med hovedet først, i hvad der lignede et spørgsmål om 7 sekunder, før jeg havde besluttet mig for at jeg skulle eje dem. Jeg begiver mig sjældent ud på alt for dybt mode-vand, der er trends og holdninger, som jeg er en anelse bange for at møde når jeg ellers bare padler lidt rundt på overfladen.
Let's face it, i bloggens spæde opstart var det da også tiltænkt som en modeblog – men det er mange sure trend-opstød siden. Hvor jeg ville hen med det? Ah ja – jeg ville såmænd bare for én gangs skyld slå et slag for en trend jeg faktisk er rigtig glad for. Helt hvide 'sneeeakz'. Jeg ved at de kommer i mange modeller og prislejer – men jeg synes faktisk ikke at der er noget federe, end et par sportssneakers fra Adidas eller Nike. De laver skoene som de skal laves – de har årtiers erfaring indenfor netop sneakers – og jeg synes faktisk at charmen går lidt af modehusenes forsøg på at have fingrene med i trenden. Jeg mener, hold jer til jeres egne felter – så er jeg sikker på at de egentlige sneakerbrands nok skal stå for festen.

Nå men altså ikke desto mindre klikkede jeg et par hjem fra hjemmesiden – og har haft dem stående på skohylden siden. Det danske januar(og februar)vejr er altså ikke et par hvide skos bedste ven, og det er først for nyligt at jeg lige fik imprægneret dem også. Jeg krydser fingre for at solen snart skinner min vej, så jeg kan hoppe i mine nye fo' sho' yndlingssko! 

Modellen er helt hvid, over det hele, både på hælkappen og "Stan Smith"-mærket på fronten. De koster 750 kroner, og du kan finde dem lige her.

//

No comments:

Post a Comment