TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #43


... Folk der offentligt taler i telefon på højtaler.

... Klister- og prismærker på ting af glas.

... Jeg har forelsket mig crazy i denne coin purse fra Balenciaga. Too bad at man nok ikke kommer til at kunne undvære den slags penge, lige foreløbigt.

... Trafikvrede. Eller... andres trafikvrede. Er det virkelig nødvendigt at give mig det lange lys, fordi du kommer flyvende igennem byen med 90 km/t, og ikke tænker over at der er andre biler foran dig?

... At jeg er så usandsynligt dårlig til at huske at tage kød ud af fryseren, så det kan nå at tø op til aftensmad.

... Vores overbo er begyndt at spille høj musik på de mærkeligste tidspunkter af døgnet. Og gerne noget med en rigtig god bas i.

... At jeg ikke køber nok tøj til at kunne sælge ud af det. Det ville være en super nem måde at tjene lidt hurtige penge, men jeg har bare ikke lyst til at sælge noget af mit tøj. Måske skal jeg tage det som en god ting – at jeg er god til at undgå fejlkøb? (læs: glem hvad jeg skrev her.....)

... Frede sluprer når han spiser havregryn om morgenen. Og jeg kan høre det helt inde i soveværelset, selvom han sidder i køkkenet.

... Folk der vil diskutere om Roskilde Festival eller Smukfest er bedst, og ikke vil acceptere at det er et smagsspørgsmål og at man aldrig når til enighed(!!!).

... Alle mennesker der tror at Rokokopostens artikler er seriøse.//

2 comments:

  1. HAHAHA. Når folk tror, at Rokokopostens artikler er for real. Jeg dør altid lidt indeni.

    ReplyDelete
  2. HAHAHA. Når folk tror, at Rokokopostens artikler er for real. Jeg dør altid lidt indeni.

    ReplyDelete