COME AT ME, SUN

Var der nogle af jer der gættede på at det var denne solbrille, fra sidste post, jeg ventede på? Jeg modtog den i formiddags – jeg er allerede helt vild med den, og virkelig glad for at jeg stod ved at prøve et andet mærke end Ray-Ban. Desuden synes jeg at Han Kjøbenhavn er et sindssygt cool brand. Det understreger brillen sguda meget godt? Den er så lækker cool
Ydermere fik jeg sgu lige mine heldige lapper i et eksemplar af den famøse "Yellow" t-shirt fra Ganni, i lørdags. Den er efterhånden ved at være udsolgt over alt, så jeg følte mig ekstra heldig da jeg spottede den hos Simon Says Shop, i Roskilde. Jeg glæder mig afsindigt til at skulle sporte disse to ting, når sommeren kommer nærmere! Ekspedienten fortalte mig i øvrigt at t-shirten også kommer i en udgave med kirsebær på, her til april! Af hvad for noget! Den skal vi da have! 

T-shirten kan jeg desværre ikke rigtig finde online længere, men solbrillerne (som også er udsolgt de fleste steder) fandt jeg hos Seerup Optics//


No comments:

Post a Comment