FOLLOW ME ON SNAPCHAT

Jeg har taget en beslutning om at blive bedre til snapchat. Jeg elsker app'en, men jeg har primært brugt den til at snappe med mine venner, og mest i perioder. Jeg kan da godt indrømme at de dersens facefilters har fået mig til at bruge app'en en del mere. Det er jo virkelig sjovt. Jeg har til gengæld været sindssygt dårlig til at bruge "Story"-funktionen. Jeg glemmer sgu at den er der. Så derfor tænkte jeg, at jeg skulle blive lidt bedre til det – og hvilken anden motivation for at blive endnu mere Snapchat-kyndig er bedre, end at invitere jer med ind i hvad der sker i min hverdag, udover polerede pæne billeder på instagram? 

Hvis I har lyst, kan I altså derfor følge mig under navnet: cathrinefrier — hvilken overraskelse. I kunne jo næsten have fulgt mig uden jeg havde delt navnet ;-) //

No comments:

Post a Comment