LIFE HACK: HOW TO SAVE YOUR BROKEN POWDER


De af jer der følger med på snappen ved, at jeg havde gang i lidt af et projekt igår. Sagen er nemlig den, at vores gulv i lejligheden hælder en del. Fire centimeter fra den ene væg til den anden, i køkkenet, for at være præcis. Så af den grund hælder vores reoler i soveværelset også en "anelse". Det er på en hylde i en sådan reol, at jeg opbevarer det meste af min make-up – efterhånden med blandede følelser. Nu har jeg nemlig ikke kun tabt – og ødelagt – én pudder, hele to styks er fløjet på gulvet, fordi jeg ikke lige huskede at hylden hældede lidt. Jeg blev enormt ked af det – den første highlighter fra M·A·C er nemlig udgået i farven, så den kunne jeg slet ikke få fingrene i igen. 

Igår lagde jeg så et billede op på snappen, og lynhurtigt skrev min veninde til mig, at hun altså kendte en metode til at redde mine ødelagte rester, og trylle dem tilbage i fast form. Måske kender I allerede metoden, men ikke desto mindre, ville jeg lige dele den med jer her. Det kan trods alt spare jer for lidt penge. 


Selvfølgelig kunne man også godt gå ud og købe en ny, men hvis man, som mig, står med en udgået model, er det måske meget rart at kunne redde den. Eller hvis man lige får ødelagt den, sidst på måneden. 
Det lyder i øvrigt måske lidt kraftigt med husholdningsspritten – men jeg har faktisk undersøgt det. Og der er ingen problemer. Når den får lov at stå en dags tid, er alt spritten fordampet, og så skulle det være tip top. //

No comments:

Post a Comment