SHADES | 2016

Solen har kigget frem i weekenden, venner! Og i torsdags havde jeg årets første bare ankler – det begynder så småt at dufte af forår. Af samme årsag hev jeg også mine Clubmasters frem fra gemmerne, da solen faktisk blændede mig overdrevet meget, på vej hjem fra skole. Os danskere.. Vi er så gode til at hade vinter, og brokke os når solen skinner for meget. 
Det fik mig til overveje mit solbrillegame i år. Sidste år købte jeg intet mindre end tre par Ray-Bans – det ene par har jeg solgt, og de to andre lever i bedste velgående. Dem kommer jeg stensikkert også til at bruge i år, men altså... Nyt år, nye solbriller ikk? Det har jeg altså engang hørt var en regel. 
Brillerne jeg købte sidste år, var den førnævnte Clubmaster i brun, samt modellen Round i guld
Jeg har brugt begge briller utroligt meget, og jeg havde da også overvejet om jeg skulle anskaffe mig en model mere fra Ray-Ban. Jeg mener – Ray-Ban er for solbrillerne, hvad Vagabond er for sko. Det virker bare. Mine tanker cirkulerede virkelig længe om den dugfriske model "Clubround" som blev lanceret for et par måneder siden. Som navnet antyder har man jo fusioneret mine to yndlingsmodeller, og det kan jo egentlig kun være en drøm for mig. Men alligevel har jeg været lidt afventende – for jeg kunne måske også godt tænke mig at prøve noget andet. SÅ DERFOR – har jeg samlet et par forskellige solbrillemodeller, som jeg elsker. På billedet ses den runde model fra Ray-Ban som jeg allerede ejer, og så er der faktisk også en brille med, som jeg venter på kommer med posten – kan I gætte hvilket par? 

1: Han Kjøbenhavn | 2: Ray-Ban | 3: Monokel | 4: Ray-Ban//
No comments:

Post a Comment