SIDEN SIDST #3

Og så gik der alligevel lige ti dage med stilhed fra mig. Jeg føler at jeg har tredive bolde i luften pt, og tiden flyver fra mig uden jeg når at gribe den. Vi har videoprojekt på skolen og skal lave musikvideoer, og på fritidsfronten er jeg ved at lave en ny portfoliohjemmeside, så jeg snarligt kan vise jer den, og få skudt nogle praktikansøgninger afsted. 
Men med ti dages stilhed, følger selvfølgelig ti dages oplevelser, jeg slet ikke har fået delt med jer – so here goes, "siden sidst" for tredje gang. 

... Har jeg købt nyt kamera. Jeg har anskaffet mig et virkelig lækkert Olympus Pen E-PL 7 – kendt i folkemunde som "bloggerkameraet". Jeg er allerede sindssygt glad for det – jeg skal bare lige vænne mig til at gå tilbage til den der "digitalkamera"-feel det har, fremfor mit gamle spejlrefleks.

... Har jeg i øvrigt solgt mit gamle Canon spejlrefleks, dagen før jeg købte mit nye kamera. Jeg havde bare ikke lige opdaget at stort set ingen butikker havde det føromtalte kamera på lager. Allersidste sted jeg tjekkede var i Power, og de havde to tilbage. Der var lige et øjeblik hvor jeg troede at jeg havde fået solgt skindet før bjørnen var skudt. 

... Har jeg hørt denne her sang ustyrligt meget. Den er især god som aften-køresang på en mørk motorvej. Musikvideoprojektet har tilsyneladende skadet mig mere end jeg var i forevejen. 

... Har jeg fandeme tabt mig, og kan nu passe sættet!!!!! I hørte rigtigt! Giv mig lige en applaus, jeg ved at I rådede mig til at returnere det – men jeg klarede det! Jeg var lige ved at græde da jeg prøvede det igår, og kunne se de fremskridt min træning og kostjustering havde leveret til adressen. 

... Har jeg tabt min højtelskede highlighter fra M·A·C. Lige dér på gulvet. Needless to say gik den i tusinde stykker, og jeg prøvede fabrilsk at samle resterne op, imens de smuldrede imellem fingrene på mig som sand fra en strand. 

... Er jeg blevet sindssyg af at alle bloggere skal lave posts om bomberjakker. Det er altså ikke opfindelsen af den dybe tallerken – og samtidig irriterer det mig at jeg påtager mig den der hipsterideologi fordi jeg syntes "bomberjakker var fede før de blev fede". Det ville svare til at alle begyndte at tippe om læderjakker skulle være "det nye". You don't fucking say.

... Har jeg, ligesom resten af verdenen, været glad og lettet over at Leonardo endelig fik sin Oscar!

... Har jeg efterhånden for første gang i mit liv, lært at drikke den anbefalede mængde vand "om dagen". Og endda lidt til. Tre liter er vi oppe på pt – jeg skal da sådan set også tisse hele tiden. Men pæn hud vejer gerne op for de utallige toiletbesøg i løbet af dagen.//

9 comments:

 1. Lækkert med det nye kamera, hvordan kan det være du hellere ville have den nye frem for dit spejlrefleks? :) Jeg har i længe gerne ville købe et nyt kamera, men skal lige finde ud af hvad der er bedst. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. For det første var mit spejlrefleks kamera ved at være fem år gammelt - så har længe godt kunne tænke mig et nyt kamera. Jeg mener det var sidste år at der så var en masse bloggere der anskaffede sig de her Olympus Pen-kameraer - så af den vej læste jeg en masse gode anmeldelser på det!
   Det ér jo ikke et digitalkamera, men et systemkamera, så i princippet har det samme størrelse (lidt større måske...) og vægt som et digitalkamera, men man har jo stadig mulighed for at købe nye objektiver med til og skifte ud, som på et spejlrefleks. Jeg har købt et 45mm f/1.8 objektiv med til - og kvaliteten på billederne er næsten bedre end på mit spejlrefleks. Udover det er der en masse fede funktioner på det - eksempelvis kan man flippe skærmen op og ned, så man ikke behøver at stå og ligne en idiot hvis man fx skal tage et madbillede ovenfra - og man kan også se sig selv hvis man vil tage et selfie ;-) og så er der en masse forindstillede filtre på, så man, hvis man synes de er pæne, nærmest ikke behøver at redigere nogle billeder.
   Jeg synes i hvert fald at du skal overveje dette! Og så er designet jo bare vildt lækkert! :-)

   Delete
  2. Ikke dårligt. Ja jeg har nemlig også kun hørt godt om den, og din anmeldelse gør det kun bedre. :) Hvad har du givet for den og dit objektiv, hvis jeg må spørge? :)

   Delete
  3. Jeg har givet 4000 for kameraet inkl. standardobjektivet :-) 45mm-objektivet var lidt pebret, det kostede 2100, men det er også virkelig godt - og pengene værd! :-)

   Delete
 2. Jeg har det på samme måde med bomber jakken, seriøst! Den er over det hele i "blog-land" og jeg har i 100 år og en krig lidt efter en, der har det rigtige snit, så jeg ikke ligner en rundt tomat med to tændstik ben, haha! Og Topshop's er faktisk et rigtig godt bud, nu skal jeg bare lige tage mig sammen til, at købe den, uff!

  Jeg kæmper virkelig med, at få indtaget den rigtige mængde af vand om dagen, men er endnu ikke lykkes mig, så gode råd til hvordan, modtages gerne herfra!

  Dejligt, at se du er tilbage!

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emilieberg.com

  ReplyDelete
 3. Hejsa
  Ja jeg har også et spørgsmål til kameraet, som jeg også er lidt forelslet i. Eller faktisk to. ��

  Har det optisk zoom? Eller er det noget jeg skal tilkøbe i form af en linse?
  Og hvad med blitz - som jeg læser det, er det også noget der skal 'sættes på'...

  Tak ��
  Marie / krøllerier

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Marie :-) Jeg købte i samme omgang 45 mm linsen med til, og der er jo ikke zoomfunktion på det, da det har fast brændvidde. Men på standardlinsen der følger med til kameraet, mindes jeg at der er optisk zoom.

   I forhold til blitzen er det rigtigt nok at den skal "sættes på". Men den følger også med, sammen med kameraet. Så det er ikke noget man skal tilkøbe :-)

   Delete
 4. Du er for sjov jo!!

  http://camillajulie.dk/

  ReplyDelete