TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #44


... Jeg vil virkelig gerne tage en masse lækre billeder af lejligheden, til en roomtour her til bloggen. Jeg orker bare ikke at rydde op lige pt.

... Piger der bruger for mange hårnåle.

... Yayoi Kusama-udstillingen på Louisiana. Nu har vi set den. Tak. Kan vi pakke ham ned i kassen sammen med Olafur Eliasson nu?

... Plakater med geometriske elementer, motivational quotes, en art retro illustration af en københavnsk bydel, og/eller Henri Matisse.

.. Når man prøver at sælge et stykke tøj til en værdi af mere end 1000 kroner, og folk spørger "bytter du?".

... At gå rundt (DERHJEMME) og vente (DERHJEMME) på en pakke fra posten, og til sin store overraskelse finde en seddel i postkassen om, at pakken var forsøgt leveret fire minutter tidligere, men at de "desværre ikke kunne få fat på mig". Kære venner, vi har både dørtelefon OG dørklokke – er det noget I har prøvet at benytte jer af før? Provokerende pissehoveder til Post Danmark. Jeg bliver så sur!

... At Samsøe nu også har lavet en kimono i samme print som sættet. Jeg vil have det hele.

... Jeg kom til at se snigpremieren på Kurs Mod Fjerne Kyster igår. Så nu skal jeg vente en hel uge på et nyt afsnit. Hold kæft, det er altså et godt program.

... De dage i fitteren, hvor mine ben bare ikke vil som jeg vil. I skrivende stund når jeg gerne op på en otte kilometer pr. tur – men igår måtte jeg bøje mig efter seks, selvom jeg allerede var på dødens rand efter tre. Det var virkelig en dårlig dag.

... Mine pæne liljer på spisebordet synger på sidste vers. Igår kørte jeg byen tynd for at finde nogle blomster der kunne erstatte, men der var intet nævneværdigt udover de stinkende dyre fra blomsterbutikken. Så der står stadig ti sure liljer, og visner på spisebordet.//

3 comments:

 1. Yayoi Kusama, er en kvinde og Louisiana udstilling er slut ;)
  - Men jeg er enig, den mest veldokumenterede udstilling på insta nogensinde...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Præcis – der kan du bare se hvor lidt jeg ved om det. Hahaha. Ej jeg vidste faktisk godt at udstillingen var slut, men synes sgu stadig folk bliver ved med at smide billeder op :-D

   Delete
 2. Anonymous9/3/16 15:25

  Elsker de her indlæg!

  ReplyDelete