LIEBSTER AWARD | ANSWERS


Forleden blev jeg nomineret til det hersens Liebster Award – jeg er meget beæret! Så tusind tak, altså! Jeg er faktisk både blevet nomineret af søde Ditte fra DitteBlog og søde Michelle fra ByMichelle. Så det her bliver altså en ekstra lang post, med svar på hele 22 (!!!) spørgsmål! Af samme årsag har jeg altså valgt at dele indlæggene op, for jeg skal jo altså også selv skrive 11 spørgsmål ned til dem jeg nominerer – så de kommer i "LIEBSTER AWARD | FACTS & QUESTIONS". 

Liebster Award'en handler om at få øjnene op for andre nye og små blogs. Det er en måde hvorpå man lærer lidt om andre bloggere, gennem spørgsmålene, og på den måde måske kan finde nye, interessante blogs til læselisten. 
Jeg var ikke helt med på hvad det drejede sig om, da jeg fik nomineringen – og jeg tænker at der måske er nogle af jer, der heller ikke helt ved hvad det handler om. Så nu får I lige reglerne, lånt fra Michelle! 


/ Tak bloggeren der nominerede dig.

/ Vis Liebster Blog Award logoet på din blog.

/ Besvar de 11 spørgsmål, som du har modtaget af bloggeren der nominerede dig.

/ Skriv 11 selvvalgte, facts om dig selv.

/ Nominer op til 11 nye bloggere (med 1000 følgere eller derunder).

/ Lav dine egne 11 spørøgsmål, som dine nominerede skal svare på.


Og her kommer altså så de svarerne på de 22 spørgsmål!  

SPØRGSMÅL FRA DITTEBLOG

1. Hvad laver du når du ikke blogger?
Der var et tidspunkt, hvor jeg gik utroligt meget op i, at jeg skulle blogge hver dag. Det blev til usandsynligt mange ligegyldige posts, og til sidst stressede det mig faktisk en del, at jeg skulle nå at lave et indlæg om dagen. Det er jeg gået (langt) fra nu, og hvis jeg er heldig, får jeg konstrueret et indlæg om ugen. Det vil jo så også sige, at jeg laver virkelig mange ting, når jeg ikke blogger. Men hvis jeg skal komme med et par korte svar; så går jeg i skole, hører rigtig meget musik og podcasts, tjekker Instagram (lidt for meget), og ser lidt for mange tv-serier. 

2. Hvilke slags indlæg elsker du at læse hos andre?
Jeg kan enormt godt lide gode liste-indlæg. Nu laver jeg jo selv en masse af de her irritationslister, og jeg elsker at læse den samme salgs lister hos andre bloggere. Og så elsker jeg virkelig Miriams hemmeligheder. 

3. Hvilke indlæg synes du selv er sjovest at lave? 
Det må så nok være mine "Ting der irriterer mig, virkelig meget"-indlæg. Jeg griner altid lidt af mig selv, over hvor pessimistisk jeg kan være. Jeg mener – jeg har det jo egentlig meget godt. 

4. Hvad er dit mål med bloggen? 
Jeg tror sgu ikke rigtig at jeg har et reelt mål med den. Dengang jeg startede med at blogge, i 2011, startede jeg jo ud med en såkaldt "modeblog". Det gjorde alle jo dengang, og dengang var mit mål nok at jeg ville drikke champagne til alle de store bloggerevents, med alle de store bloggerdamer. Da jeg så startede bloggen op igen på ny, i slutningen af 2014, gjorde jeg det fordi jeg savnede mediet, og ligesom kunne fornemme at der var mange ting der havde ændret sig i bloggergamet. Så jeg gjorde det lidt til min ting, at være ligeglad med sponsorgaver og bloggerevents, og skrive fordi jeg selv syntes det var sjovt. Så hvis du spørger mig nu, hvad målet med bloggen er, så må jeg svare at jeg ikke rigtigt har noget. Hvis jeg har lyst til at skrive om en ny læderjakke, så gør jeg det. Og har jeg lyst til at skrive om hvor træt jeg er af, at min kæreste spiller PlayStation, så gør jeg det ;-) 

5. Hvordan vil du beskrive din blog?
Hmm... måske beskriver ovenstående svar det meget godt. Det er bare en blanding af hverdagssager!

6. Hvad er dit drømme køb?
Et klart svar – en Box Bag fra Céline, i sort læder.  

7. Hvad er din yndlings (materielle) genstand?
Virkelig kedeligt svar – men jeg elsker altså min iPhone 6S Plus ret højt. 

8. Hvad er din guilty pleasure?
Musik fra 80'erne. Der er intet der kan gøre mig gladere på en fredag, end Simple Minds med "Don't You (Forget About Me)", Fleetwood Mac med "Everywhere" eller Don Henley med "Boys of Summer". 

9. Hvilke blogs læser du dagligt?
Hmm.. Gardum og Miriams Blok. Hvis det skal være sådan "dagligt dagligt". Men jeg følger ret mange blogs på Bloglovin.  

10. Hvordan tror du dine nærmeste vil beskrive dig?
Haha! Jeg fristes til at skrive "sød, dejlig og skide sjov".... Men hvis jeg skal være ærlig, er det nok nærmere "næsten altid sød, sommetider lidt besværlig, ganske store humørsvingninger, og (tror selv hun er) sjov". 

11. Blogger du stadig om 5 år?
Det kan meget vel være. Men jeg tror at tingene igen har ændret sig rigtigt meget om fem år, men jeg håber da på det! Jeg kan i hvert fald meget godt lide det lille univers, jeg har fået skabt mig herinde!


SPØRGSMÅL FRA BYMICHELLE

1. Hvad fik dig til at starte med at blogge?
Som sagt har jeg jo startet bloggen af to omgange. Første gang syntes jeg at mode var enormt spændende. Det synes jeg på sin vis stadigvæk – men anden gang savnede jeg bare hele mediet og fællesskabet – og så savnede jeg at bruge mit kamera. 

2. Hvem er din største inspiration?
Jeg er generelt ret glad for bloggere (og mennesker) der kan finde ud af at tage pis på sig selv, og ikke være så fjerne og polerede. Laura Lundsgaard er et ret godt bud!

3. Hvis du kun måtte gemme 5 ting fra hele din garderobe, hvad skulle det så være?
Min sorte læderjakke fra Samsøe Samsøe, min pallietkimono fra Ganni, mit prikkede sæt fra Samsøe Samsøe (tæller det som to ting?), mine habitbukser fra Y-A-S (de er perfekte!) og min vintage Levis denimjakke fra slut 80'erne, som jeg købte på DBA for 250,- sidste år. 

4. Hvad tror du bliver dit favorit item denne sommer?
Enten min sorte læderjakke fra Samsøe, som jeg har sukket efter i godt to år, og som jeg endelig fik købt for en måneds tid siden – eller min lyserøde bomberjakke i satin. 

5. Hvad forventer du selv af en god blogger? Hvad vil du gerne se hos andre?
Igen er jeg ret vild med bloggere der har selvironi, og som ikke tager sin blog (og mode) for højtideligt. Jeg kan ikke fordrage bloggere der ikke kan svare deres læsere i en ordentlig tone, eller generelt bare virker "for pæne" og "for gode" til almindelige mennesker. Jeg får som regel lyst til at sige "for fanden, det er læsernes skyld, at du er hvor du er lige nu!". Så ja... Det modsatte vil jeg gerne se hos andre ;-) 

6. Skal du ud og rejse i år? Hvis ja, hvorhen?
Nej, det skal jeg faktisk ikke. Jeg har jo altså ikke styrtende med penge, så jeg prioriterer altid Roskilde Festival højere end noget andet. 

7. Hvad er det vildeste du har prøvet?
Shit... Det er et svært spørgsmål. Det nok lidt en fuser, men jeg tror at det var Det Gyldne Tårn i Tivoli. Jeg hader sådan noget. Eller måske da jeg deltog i en lytterkonkurrence på P3 og vandt to billetter til deres "Pjækkedag" med Major Lazer. Det var en syret oplevelse at stå 30 mennesker og høre Major Lazer live, i et lillebitte studie, på en mandag kl. 12. 

8. Hvilke 3 egenskaber definerer dig bedst?
Hmm.. Jeg er ret god til ikke at bekymre mig om ting. "At tage tingene som de kommer". Så er jeg (synes jeg selv) ret kreativ, og så er jeg en god veninde "i nød". Synes jeg jo også selv, men jeg har det på fornemmelsen at mine veninder også synes det ;-) 

9. Hvad står der i den sidste SMS du sendte?
Haha! Dét definerer mig til gengæld ret godt. Der står "ÅÅÅÅÅÅRH" fordi min veninde sendte mig et billede af en kanelkage hun havde bagt. 

10. Dit bedste beauty-tip?
Anskaf dig en Balm Dotcom fra Glossier. Det er det vildeste wonderproduct der bare virker på alt. Ellers må det være noget med at drikke masser af vand, og sove mindst 8 timer ;-) 

11. Hvor i verden vil du allerhelst bo?
Egentlig synes jeg faktisk at jeg har det meget godt her i lille Danmark. Men altså.. Man kan da ikke sige sig fra at drømme om New York eller Los Angeles engang imellem. Til gengæld er min drømme-rejsedestination Bali. Og det har det været i flere år. FORTSÆTTELSE FØLGER
1 comment:

  1. Har du et link til habitbukser fra Y-A-S? Har ledt og ledt efter et par gode, men ikke for dyre habitbukser. :)

    Ellers virkelig fint indlæg, meget god måde at lære dig lidt bedre at kende :)

    ReplyDelete