3... 2... 1...


Shit.. Så gik der stort set lige et halvt år uden en lyd fra mig, herinde. Undskyld. Eller.. Siger man det? Jeg ved sgu ikke engang selv lige hvad der skete, og gud fri mig vel, om jeg ikke tit har tænkt på, lige at kigge forbi herinde. Jeg er utroligt taknemmelig, hvis nogen af jer stadig sidder derude. Jeg forlod jer lidt pludseligt, kan man vist godt sige. Og jeg må være jer svar skyldig, for jeg ved faktisk ikke hvorfor. Fra den ene dag til den anden gad jeg bare ikke. Mig.. Som har skældt og smældt på bloggerne og deres "jeg holder en pause, jeg er ikke inspireret, jeg ved ikke hvilken vej bloggen skal gå fremover".

Men så blev det tirsdag d. 10. januar. Og så loggede jeg ind igen. Hvis I sidder derude, og har lyst til at følge med igen – vil I så ikke være skide søde at give mig en heads up? Lige nu har jeg lyst, lyst og lyst til at starte op igen. Men det bliver ikke uden jer <3 

7 comments:

 1. Jaaaa, så kom da!

  ReplyDelete
 2. Jooo, kom tilbage!

  ReplyDelete
 3. Jeg er her stadig, forlod den ikke i håb om du kom tilbage med et nyt boost! :-) xxx

  ReplyDelete
 4. Jeg er ALTID klar!

  ReplyDelete
 5. Åh jeg har bare ventet og ventet. Er glad for at du er tilbage :D

  ReplyDelete
 6. Har ventet på, at du skulle komme tilbage!

  ReplyDelete