ROMANTIC


I torsdags var jeg på en sviptur til København, i selskab med en veninde – dels kiggede vi på udsalgsrester, og så havde jeg en idé om at jeg skulle have brugt de der gavekort til Naked. Jeg havde jo i død og pine endelig fundet et par sneakers, men i og med at gavekortene var ubrugelige på webshoppen, nåede jeg ikke at få fingrene i dem, før der var tomt og ensomt i min beskedne størrelse 40. 
Fordi min stresskurve steg i takt med at antallet af tilgængelige størrelser faldt, slog jeg notifikationer til fra Nakeds Instagram-profil – I ved.. så jeg lige kunne være hurtig på tasterne i tilfælde af restock. I mellemtiden nåede jeg i stedet frem til den konklusion, at jeg måske ikke behøvede de sneakers så meget alligevel, så jeg droppede det, og vendte tilbage til mine sædvanlige, ligegyldige og uendelige scrolls på Instagram. Midt i 30-sekunders makeup tutorials, billeder af franske bulldogs og fitnesskroppe skåret i sten, smed den københavnske sneakershop så et noget så fashionabelt billede op af woodwoods nye kollektion, der netop var landet på... ja... webshoppen. Nå men, long story short, rendte vi forbi Klostertræde i torsdags, for at tjekke om kollektionen også var landet i butikken. 

Og til min store begejstring hang den der på stativet. Drumroll please – nu kan I måske godt regne ud, at det var denne trøje, jeg nævnte på onsdagens liste. 

De af jer der læser Eurowoman, handler i bladkiosker eller følger hvilken som helst modeblog med hang til stillebens, har måske bemærket at det er samme trøje der pryder forsiden på januars udgave af Eurowoman, bare iført et lidt større smil og noget tekst om dunjakker. Og midt i min store forelskelse, så jeg mit snit til at få brændt de gavekort af. Universet havde jo altså lige fortalt mig, at jeg i hvert fald ikke skulle bruge dem på sneakers. Så jeg blev udstyret med en lyserød pose, og valsede veltilfreds videre ned ad gaden. 

Nåede jeg kun lige ind ad lejlighedsdøren, før skoene var restocked? Ja. Bestilte jeg dem med det samme? Ja. Går jeg nu og håber utålmodigt på at de kommer imorgen? Ja. 

Lærer jeg det nogensinde? Nej. 


// 

No comments:

Post a Comment