SALE SHOPPING


For første gang i flere år, har jeg rent faktisk fået gjort mig nogle fordelagtige udsalgskøb. Januarudsalget plejer aldrig rigtig at være min kop te – dels synes jeg at der er virkelig langt mellem skattene, og så bryder jeg mig heller ikke rigtig om den der knytnæve af stress der rammer en i ansigtet, når man træder ind i et udsalgsramt København. Tøjet ligger i bunker på gulve og borde, kvinder vrisser af hinanden og brokker sig over køen, og når man endelige finder noget der er værd at købe, er det udsolgt i den størrelse man skal bruge. Så i år har jeg gjort brug af en anden taktik. Det er både godt og skidt, for jeg har virkelig fået fingrene i nogle fine sager, som jeg endda har kigget langt efter i et godt stykke tid – men altså. Så er de penge jo også brugt. 

Jeg har handlet på nettet i stedet. Som jeg jo så ofte gør. Men så slap jeg i det mindste for kaos i København, og kunne i ro og mag scrolle side op og side ned, imens Frede spillede Football Manager.  Og så var det at jeg blev fanget i spindelvævet af procenter, og har på tre dage modtaget fem pakker med posten. Man kan mene at jeg befinder mig på et sidespor pt. Ikke desto mindre ville jeg lige vise jer mine yyyyyndlingsfund, som jeg allerede har daset rundt i. I lørdags trak jeg i kjolen, da jeg skulle indløse en af mine julegaver fra Frede, der bestod af G&T og rørt tatar på Bistro Royal. Blusen havde jeg på igår og øreringene tuller jeg lidt rundt med herhjemme. For mit vedkommende er det lidt en occasion-sag, men jeg sukker over hvor smukke de er, op til flere gange om dagen... 


//

No comments:

Post a Comment