SNEAKER NEWS: NEW BALANCE 999 STEEL

Er de ikke smarte? Det er selvfølgelig disse sneakers jeg har talt om, siden hele Naked-miseren. Jeg er sådan lidt en idiot når det kommer til trends, for jeg bliver ofte (altid) lidt (meget) trodsig når noget bliver rigtig populært. Det er blandt andet af den årsag at jeg stadig ikke har set Westworld, at jeg aldrig har smagt ramen, og heller ikke har brugt 1200 kroner på en Mason Pearson børste endnu. Det kunne tyde på at jeg havde et eller andet behov for at være one in a crowd, men det synes jeg altså ikke rigtig selv. Jeg tror måske bare, at jeg er lidt længere tid om at blive overbevist. Om at blive varm.. Jeg er en god Boeuf Bourguignon, når det kommer til trends. 

Så nok er jeg nu i højere grad overbevist om at det virker, men jeg var stadig skeptisk overfor bloggerskoen. Uanset hvad jeg gjorde, var der en svag stemme (jeg forestiller mig Kate Winslett når hun kalder på "Jack" i Titanic) i mit hoved, der hviskede "kondisko". Altså sådan ægte kondisko. I ved, full on trekvartbuks og kondisko. Så i stedet for 990 modellen blev det altså denne 999 i colorway "steel". Jeg er lidt mere frisk på formen af disse, og jeg synes heller ikke at disse i ligeså høj grad syner af skoleidræt. Som sagt har de næsten lige lavet restock på dem, så de fås stort set i alle størrelser, lige her.  


//


2 comments:

 1. Synes heller ikke du skal kaste 1200 kr efter Mason Pearson børsten, har den og den er ikke værd, at kaste 1200 kr efter (jeg fik den i gave). Men køb en Tangle Teezer i stedet for, og så spar pengene OG køb FLERE sko :-P haha!

  Elsker New Balance 990 og har savlet over dem så længe, selvom de er SÅ hypede! Det eneste der afholder mig er mine små fødder i str. 34-35 der ikke kan passe dem, da de ikke laves i den størrelse, så jeg har grædt mange tåre!
  xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Altid godt med en ærlig anmeldelse ;-)
   Og hvor irriterende med skoene! Det plejer ellers at være en fordel at have små fødder, fordi man sparer pengene på børnemodellerne :-D

   Delete