THIS WEEK... #2


Åh, er I druknet i lister endnu? Ikke desto mindre præsenterer jeg hermed sidste uges dumheder – omend lidt forsinket.

... startede jeg i praktik i København, og indkasserede en p-bøde på andendagen.

... skulle jeg lave cheesecake til fødselsdagsfejring. Den cheesecake efterlod mig med en halv plade af Nettos bedste hvide smeltechokolade. I ved, den i gennemsigtig plastik med flag på.

... gik det op for mig at den smagte akkurat som den hvide chokolade i Kinder æg. Og jeg er ret stor fan af Kinder æg. Klip til tom, gennemsigtig og flagbelagt emballage, i skraldespanden.

... brugte jeg 500 kroner på (endelig!!!) at få fyldt min tre år gamle MAC-palette ud med nye blushes og sådan lidt lækkert. Efterfølgende fik jeg den idé at anskaffe mig et nyt og pænt etui, da det gamle (pænt sagt) bar præg af tre år i diverse vatpinds-fyldte makeuptasker. Jeg foretog mig derfor en halv-akavet uvending tilbage i MAC, og brugte et kvarter på at forklare ekspedienten at jeg bare skulle bruge et nyt etui, da jeg allerede havde resten derhjemme. Da hun endelig forstod hvad jeg mente, og jeg, glad og tilfreds, valsede væk derfra, gik det op for mig at hun havde solgt mig et dobbeltsidet etui, så jeg nu igen mangler seks pans for at fylde det ud. Gad vide hvor længe det kommer til at tage mig denne gang. Satser på mere end tre år.

... fik vi at vide at vores gruppe havde vundet kundens førstepræmie for bedste løsning til tidligere nævnte eksamensopgave. I stedet for at blive glad, blev jeg endnu engang mere end normalt rasende over vores meh-karakter. Men okay – det er vel en stor fed understregning af, at kvaliteten på produktet og karakteren ikke altid hænger sammen. Og en stor fed fuckfinger til lærer og censor, der tydeligvis vægtede PHP-kodning højere på dén vægtskål. JOKE'S ON YOU!

... vågnede jeg op med en gedigen ømhed i højre side af kæben. Og jeg vidste udemærket godt hvad det betød = et (lidt for højt) antal udvekslinger af vredesblikke mod mit eget spejlbillede, og mod den kæmpe bums jeg nu (stadig) er ejer af. Det faktum, at man desuden bliver 10% grimmere så snart man får en bums der bevæger sig ned i mund-regionen, fik mig til at trykke på den, selvom jeg udemærket godt vidste at det var en rigtig dum idé.

... lovede jeg endnu engang Frede, at jeg var klar på at tage med ned i træningscenteret.

... kom jeg stadig ikke med ned i træningscenteret. Selvom det nok havde været en idé med al den hvide chokolade.

... så vi et nyt afsnit af Taboo på HBO, og jeg har endnu ikke fundet ud af om jeg er en slow-learner eller om den bare ér lidt tricky i starten. Bortset fra det er den virkelig god, selvom jeg ikke helt er med på hvorfor søskendesex er blevet en ting, siden Game of Thrones. Hej Nikolaj!

... drak jeg ualmindeligt mange kopper kold kaffe. Kunne jeg gå ud og lave en ny? Ja. Smager kold kaffe egentlig ikke også ok? Nej. Var jeg alligevel for doven til at rejse mig? Ja.

//

No comments:

Post a Comment