TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #48


... Folk der har svært ved at forstå at jeg godt selv vil være herre over hvilke billeder, der bliver delt af mig på facebook. Trust me, jeg kan sagtens dele et grimt billede af mig selv – hvis det er hensigten at det skal være grimt. Jeg vil bare gerne selv bestemme, uden at få smidt den der "tag det dog roligt, det er bare et billede..." i hovedet. Jeg bryder mig altså ikke om det, og så er den ikke længere!

... Hvor meget jeg har lyst til Coca Cola pt, kontra hvor lidt min krop har brug for det.

... Når beautygurus på youtube overbeviser én om at købe et fabulous produkt der viser sig at være direkte lort og humbug, og 250 kroner ud ad vinduet.

... At man (i den forbindelse) i Danmark, ikke har mulighed for at returnere fejlkøbt makeup i Sephora. Det skulle da være den eneste grund til at jeg ønskede at være bosat i USA, i disse tider.

... At Sephora åbenbart udtales Sephorá i Danmark. Altså, jeg har adopteret navnet fra USA, jeg lægger trykket på O'et.

... Denne her t-shirt. Og mærker der generelt skamkopiere gamle rockbands' merchandise, hver gang moden dikterer læderjakker og "edgy". Herunder hører selvfølgelig også bloggere i Metallica t-shirts, der bare engang syntes "Nothing Else Matters" var fed, og tror at Lars Ulrich er en halvkikset slagter fra Slagelse.

... At CBB bliver ved med at ringe til mig for at få mig til at skifte teleselskab, selvom jeg bliver ved med at fortælle dem at jeg ikke er interesseret. Jeg har officielt kodet nummeret ind i min telefon under kontakten "lad vær med at tage den!". Jeg har prøvet den der "Robinson-liste" der skal sørge for at man slipper for telefonsælgere. Det virker ikke.

... At jeg er færdig som multimediedesigner til sommer, og at jeg stadig ikke har fundet ud af hvordan jeg ændrer farven på kommentarknappen herunder. Eller.. det er faktisk løgn. For jeg har fundet ud af det, det virker bare ikke (this is how I feel).

... At sæson to af Stranger Things først kommer TIL HALLOWEEN????? Stop.

... At det på alle måder lykkedes Nikita Klæstrup at få verdens smukkeste Ganni kjole til at fremstå vulgær, til Zulu Awards. Jeg er all in for den der femi-ting de kører, girl-squad og retten til sin egen krop. Go for it! Men du må (meget) gerne have en underkjole på imens. På forhånd tak.

... At det her sengesæt er udsolgt til enkeltmandsdyner.


//

8 comments:

 1. Jeg hader når kode ikke virker. Hvordan refererer du til den i css'en? bruger du ' input #postCommentSubmit ' ? Jeg går ud fra at du har forsøgt at benytte !important :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg synes efterhånden at jeg har prøvet alt! Men jeg er kommet frem til at det muligvis har noget at gøre med at hele kommentarsystemet kører separat fra Google, og på den måde ikke rigtig er koblet til selve bloggen og koden... Så uanset hvad jeg skriver, vil Googles eksisterende kode til kommentarboksen overrule min.... 🙄- Det er så frustrerende når det ikke virker!!! 😂

   Delete
 2. Mht telefonsælgere, har du så prøvet at sige til sælgeren at du står på Robinson-listen når de ringer? Det gør jeg hver gang og så får de altså mere end travlt med at afslutte opkaldet og aldrig ringe tilbage, for man kan i princippet sagsøge firmaet for at ringe, når man står på listen! ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej det har jeg faktisk ikke! Troede det var sådan noget der blev registreret af sig selv 👀 må straks prøve næste gang i ringer 😂

   Delete
 3. ÅÅÅHH! Jeg bliver irriteret af bare at læse nogen af dine punkter, det ved udtalesen af Sephora, jeg udtaler det på den engelske/amarikanske måde og engang rettede en salgsassistent derinde på mig og min udtale; Undskyld mig, hvis du ved, vi snakker om det samme, kan det sgu være ligemeget om butikken udtales Sephorá eller SephOra?

  Og jeg er så enig med din holdning i forhold til band t-shirts eller kopiring af tekster/skrift. Jeg har den holdning, at hvis man ikke kender til bandet eller deres sange, så går man da ikke med deres t-shirt, næsten som at være vegetar og spise kød (haha ej voldsom sammenligning, men lige i dette tilfælde passer det næsten). Balenciaga er et andet meget klassisk eksempel på nogen der har stjålet noget næsten direkte fra Iron Maiden her: http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=62894033, jeg bærer dog min Iron Maiden band t-shirt med stolthed, efter utallige koncerter og så bider jeg folk der spørger om den er fra Balenciaga!

  xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha! Jeg er glad for at jeg ikke er alene om den holdning.. Jeg forstår ikke at en kopi-tshirt kan fremstå mere "fashion" end en original band-tshirt 😂

   Delete
 4. Tjek H&M om morgenen, der re-stocker de(i hvertfald den franske). Jeg har selv købt senge sættet til dobbeltdyne, og det er simpelthen sååå pænt!

  Så vidt jeg ved så sucker sephora i DK generelt lidt, det er som om de ikke har alle de awesome fordele og tilbyd som dem i udlandet. Som fx. spar 25% på alt (og det er vitterligt alt)!

  ReplyDelete
 5. Årh, jeg må lige holde øje! Og ja! Du har helt ret - det er lidt en halvhjertet indsats de laver, i Danmark 😂

  ReplyDelete