TING DER IRRITERER MIG, VIRKELIG MEGET #49


... at jeg har bestilt et par Céline solbriller. JEG har. Dermed har jeg lige skudt min værste og længste ironiske bloggerfordom i sænk. Hold kæft hvor har jeg brokket mig over Céline solbriller og latte-svingende, trompetbukse-bærende, parisienne-look-a-likes. Undskyld. Jeg er gået imod mit eget princip. Jeg ved det godt. Men HOLD KÆFT de er flotte. 

... mængden at besøgende til overboen, der ringer forkert på vores dørklokke.

... denne her t-shirt. Men hende her forklarer situationen så rigeligt.... i forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag (tror jeg?) havde DR lagt et opslag på Facebook med pigen Amalie, der stod frem og fortalte om dengang hun (selvfølgelig ganske forfærdeligt) blev voldtaget. Irritationsmomentet har sådan set heller ikke noget med dét at gøre, for det er fandeme modigt og flot af hende. Men kommentarsporet.. Don't even get me started. Antallet af direkte RASENDE mandehadende kvinder der lynchede de arme mænd, der så meget som tænkte på at stille et REELT spørgsmål, gjorde mig sgu harm. Jeg bliver ærligt så træt. Én ting er at man er uenig med folk - men selv mænd der rent faktisk gav dem ret, blev rendt over som gnuerne og Mufasa i Løvers Konge. (God reference, I know.)

... Frede og jeg er færdige med Taboo. Og Peaky Blinders. Mit liv er meningsløst indtil jeg har fundet en ny god serie. (Any suggestions???

... hvor lang tid der er til sommer. Jeg brugte det meste af dagen igår på at se stemningsvideoer fra de sidste par års Roskilde Festivals, og jeg kan ikke vente til jeg skal danse rundt til denne her, foran Orange. 

... det faktum at Frede og jeg allerede har drukket alle de tre rammer danskvand, som vi fik for to uger siden. Lejligheden er fyldt med tomme Egekilde-dåser - meget fed indretning, hvis I skulle være I tvivl.

... at jeg (forhåbentlig) skal modtage mine førnævnte solbriller imorgen, og egentlig ikke rigtig er hjemme til at vente på UPS-manden. "By end of day" er fandeme et vidt begreb. 

... forleden bestilte jeg nogle af de meget omtalte hudplejeprodukter fra The Ordinary. Nu var jeg endelig blevet overbevist efter længere tids overvejelser. Jeg bestilte det på deres egen hjemmeside, selvom de godt nok gjorde opmærksom på op til 10 dages forsinkelse på grund af ordrepres. "Så må du sgu lige være tålmodig" sagde jeg til mig selv, indtil jeg fandt ud af at jeg kunne have bestilt det hos Asos. 

... Hvor godt Ninos' sandwiches smager, når man tænker på at jeg stadig ikke har været nede og træne. 


//

2 comments:

  1. En serie anbefaling herfra er helt sikkert den engelske SKINS (efterhånden et par år gammel nu, men stadig god), og så derudover SHAMLESS, go for it! :-)
    xxx

    ReplyDelete
  2. Anonymous10/3/17 14:05

    Åh, jeg vil så gerne hører Lorde, men kommer til at være pænt meget gravid på det tidspunkt, så vil helst bare afsted én dag... Ved du hvornår de offentliggør programmet? Line

    ReplyDelete